Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Τά παιδιά!

Και καλά η μάνα. Θα το γεννήσει το παιδί (θα της το επιβάλλουν ή θα της το αγοράσουν). Ποιος, πώς και πού θα μεγαλώσει αυτό το παιδί; Ποιος θα του δώσει αρχές και αξίες; Τι παραδείγματα θα πάρει αυτό το παιδί ; Πως θα πλασθεί η ψυχούλα του;

Έχουμε μια μικρή μειονότητα με ιδιαίτερα γνωρίσματα. Αυτή η μειονότητα φωνάζει για δικαιώματα. Καλώς κάνει και φωνάζει. Όμως όλοι οι άλλοι δεν έχουν δικαιώματα; Δεν πρέπει να τα σεβαστούμε. Η τάση που επικρατεί σήμερα είναι να αυξήσουμε αυτή τη μειονότητα, να τη φορτώσουμε με προνόμια και να σμικρύνουμε το πλήθος των ανθρώπων που μέχρι σήμερα η κοινωνία τους αναγνωρίζει μια άλφα κανονικότητα.
Ως εδώ κάπως αντέχεται το πράγμα. Πλην όμως παρεμβάλλονται τα παιδιά. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι με τα παιδιά που θα μεγαλώνουν σε τέτοιες οικογένειες θα δημιουργηθεί ακόμη μια μειονότητα; Ακόμη ένας ξεχωριστός κόσμος; Σκέφτηκε κανείς τα τραύματα αυτών των παιδιών που θα βλέπουν γύρω τους δυο διαφορετικούς κόσμους; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Και προς τα που θα βαδίσει αυτός ο κόσμος; Θα πρέπει να πάρει μια κατεύθυνση, είτε προς τη μία πλευρά είτε προς την άλλη. Καταλαβαίνετε τον πόλεμο που ξεκινάει;
Καταλαβαίνει κανείς τον πόλεμο με την πάνσοφη Φύση; Καταλαβαίνει κανείς την καταστροφή που έρχεται;  Η Φύση θα εκδικηθεί. Και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι σκληρή η εκδίκηση της.
Σε τελική ανάλυση, άλλα σοβαρά προβλήματα δεν είχε σήμερα η χώρα μας; Αυτό ήταν που μας έκαιγε; Το αν θα παντρευτούν δυο άντρες ή δυο γυναίκες; Ποιος επιβάλλει αυτήν την πράξη; Διότι είναι εμφανώς καθοδηγούμενη έξωθεν. Και γιατί  θέλουν να διαλύσουν έναν λαό ορθόδοξο, με παραδόσεις και αξίες; Τι ανταλλάγματα θα έχουν και πάνε να καταστρέψουν το μέλλον της χώρας; Γιατί όταν καταστρέφεις τα παιδιά δεν έχεις πλέον μέλλον.
Ι. Καβαλιώτης – Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης
loimoxi.blogspot.com