Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Δώδεκα αδιαμφισβήτητα σημάδια ότι οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν το τέλος της ανθρωπότητας

Mike Adams

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν είναι πλέον ταμπού να μιλάμε δημοσίως για τον αποπληθυσμό. Ακόμα και πολλοί που κάποτε απέρριπταν την έννοια ως θεωρία συνωμοσίας, αναγνωρίζουν πλέον δημόσια την πραγματικότητα ότι γίνονται παγκόσμιες προσπάθειες για τη δραστική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μιλούν τώρα συχνά για "κλιματικό αποκλεισμό" ως κάτι καλό - για να σταματήσει η ανθρώπινη δραστηριότητα στον πλανήτη Γη προκειμένου να "σωθεί ο πλανήτης" από τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή, μια μαζική κατασκευή και ψεύτικη επιστημονική απάτη που έχει τις ρίζες της στο ψέμα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι κατά κάποιο τρόπο κακό για τη ζωή στον πλανήτη. (Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε φωτοσύνθεση, δεν θα υπήρχαν φυτά, ζώα και άνθρωποι).

Τώρα, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης καλούν ανοιχτά για μπλακ άουτ και κλείδωμα του κλίματος, για τη διανομή των κλιματιστικών και ενδεχομένως ακόμη και για την απαγόρευση της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας για τη ψύξη των σπιτιών και των κτιρίων κατά τη διάρκεια των ημερών με καύσωνα. Όλα αυτά τοποθετούνται ως απαραίτητα για τη σωτηρία του πλανήτη, φυσικά. Οι Los Angeles Times, για παράδειγμα, δημοσίευσαν πρόσφατα ένα άρθρο στο οποίο ρωτούσαν αν ένα "περιστασιακό μπλακ άουτ" θα μπορούσε να "βοηθήσει στην επίλυση της κλιματικής αλλαγής".

Η συνέχεια ΕΔΩ