Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η πολιτική του αφανισμού


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονται για τις επιδόσεις τους στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, την ίδια στιγμή που οι αριθμοί τούς διαψεύδουν. Οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρούσα κατάσταση. Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν θα απομείνουν Ελληνες στη χώρα!

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

Η εφημερίδα μας δημοσίευσε χθες στοιχεία για τη ραγδαία μείωση του πληθυσμού, τους θανάτους, που ξεπέρασαν τις γεννήσεις, και το αρνητικό ρεκόρ γεννήσεων που σημειώθηκε το 2023. Σ’ αυτήν τη χρονιά καταγράφηκαν μόνο 72.244 γεννήσεις, οι λιγότερες στην Ιστορία της νεότερης Ελλάδας!

Στο αποκαλυπτικό άρθρο της «δημοκρατίας» επισημαίνεται και ένα στατιστικό στοιχείο, το οποίο έχει τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον: «Και τα 13 χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων, δηλαδή τα χρόνια 2011-2023, για πρώτη φορά τα τελευταία 90 χρόνια, οι θάνατοι υπερτερούν κατά πολύ και σταθερά έναντι των γεννήσεων! Συνολικά, τα έτη των σκληρών μνημονιακών μέτρων (2011-2018) αλλά και τα έτη που ακολούθησαν (2019-2023) οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 449.028!»

Η «σωτηρία» της Ελλάδας από τα Μνημόνια, τα οποία ψήφισαν και στήριξαν οι συστημικές πολιτικές δυνάμεις, οδηγεί, τελικά, στον θάνατο του έθνους μας. Τα Μνημόνια δεν ήταν τίποτε άλλο παρά εργαλεία μείωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας και υποταγής της κοινωνίας στους δανειστές του κράτους.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, μπορούμε ευκολότερα να ερμηνεύσουμε όσα δημοσίευσε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», για την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών από την αρχή σύναψης του πρώτου Μνημονίου έως σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας μας αναφερόταν ότι «από την έναρξη της κρίσης, το 2010, μέχρι και το 2023 οι νεκροί από αυτοκτονίες στην Ελλάδα ήταν 6.993. Ο μέσος όρος ανά έτος είναι συνταρακτικός και αυτό το “500” δεν μπορεί να λογίζεται ως ακόμα ένας αριθμός, ως ακόμα ένα στατιστικό.

Πριν από το 2010 οι νεκροί κάθε χρόνο ήταν κατά μέσο όρο 367. Μόνο δύο φορές είχαν αγγίξει τους 400. Εκτοτε, όμως, τα ποσοστά αυξήθηκαν τουλάχιστον κατά 35%».

Το «φάρμακο» των Μνημονίων σκοτώνει τον «ασθενή»…

newsbreak