Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Γκέι «γάμοι»: «Τα νομοσχέδιά σας είναι οι ακαθαρσίες της Ευρώπης» – Να αγιάσει το στόμα σου π. Σεβαστιανέ, που τα «έψαλλες» στον εμβρόντητο Άδωνι!

Γκέι «γάμοι»: «Τα νομοσχέδιά σας είναι οι ακαθαρσίες της Ευρώπης» – Να αγιάσει το στόμα σου π. Σεβαστιανέ, που τα «έψαλλες» στον εμβρόντητο Άδωνι!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Η φωνή του άμβωνα μίλησε και κατακεραύνωσε τους κομιστές της βλασφημίας - Αμετανόητοι και ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν το αίσχος

Μαθημένοι για πολλά χρόνια να κάμπτουν τις άμυνες του λαού πότε με ψέματα, πότε με καλοπιάσματα και πότε με απειλές, οι πολιτικοί του νεοεποχίτικου μορφώματος που φέρει το όνομα «Νέα Δημοκρατία», περίμεναν ότι μετά την υπερψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τους γκέι «γάμους», το ζήτημα θα ξεθωριάσει και εκείνοι θα επιστρέψουν και πάλι στους ναούς να καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια και να ψαρεύουν ψήφους.

Έκπληκτοι συνειδητοποιούν ότι η κωλοτούμπα μπορεί να είναι προσωπικό τους σπορ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον χριστιανικό λαό. Πέρασαν 2 μήνες από τη διακομματική βλασφημία κατά του Θεού που στηρίχθηκε από την πλειοψηφία της Βουλής, και ο κόσμος τους ονειδίζει σαν να ψηφίστηκε χθες. Πολιτικοί συνηθισμένοι να εξευτελίζουν τις αξίες τους και να τις μεταχειρίζονται σαν μάρκες του καζίνο που τζογάρονται για κέρδη, δεν μπορούν να «πιάσουν επαφή» με ένα εκκλησίασμα που στέκεται ως θεματοφύλακας των αιώνιων αξιών.

Αρχιερείς, ιερείς, μοναχοί και απλοί λαϊκοί, εκφράζουν συνεχώς την αποστροφή τους στο νομοθετικό μίασμα που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτούς τους ιδρυτές των σύγχρονων Σοδόμων, άλλοι χριστιανοί τους αποδοκιμάζουν σιωπηλά εωσότου μιλήσουν στην κάλπη, άλλοι τους γυρνούν την πλάτη και άλλοι τους τα «χώνουν» κανονικά όπου τους βρουν.

Ο θρησκοκάπηλος Άδωνις Γεωργιάδης που λατρεύει τα εκκλησιαστικά ενσταντανέ, πήρε μαζί τον προσωπικό φωτογράφο του στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου για να ανεβάσει φωτογραφία στο διαδίκτυο, με τίτλο «στον Ακάθιστο Ύμνο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου».

Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης και τσίπας για το αντιχριστιανικό ανοσιούργημα που διέπραξε με την ψήφο του, ήθελε να πάρει ξανά με το έτσι θέλω τη «βούλα» του «χριστιανού». Ντρόπιασε εκείνος και η παρέα του την Ελλάδα σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο, και τώρα ως ναρκισσιστής της εξουσίας, αποζητά την επιβεβαίωση σαν ναρκομανής που ψάχνει απεγνωσμένα τη δόση του.

Δεν μετανοούν για την πράξη τους, αλλά σαν κηφήνες στριφογυρίζουν γύρω απ’ το ευλογημένο μελίσσι της Εκκλησίας και σκανδαλίζουν τους χριστιανούς με την εμπρηστική παρουσία τους. Αλλά όταν έχεις την ιδέα ότι όλα εξαγοράζονται, σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις στον κόσμο των χριστιανών. Ειρηνικές μεν, εξαιρετικά δυσάρεστες δε.

Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, φύλαξε μια τέτοια έκπληξη στον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον κατακεραύνωσε για το επαίσχυντο νομοσχέδιο, χρησιμοποιώντας ντόμπρα λόγια, γεμάτα με ευθύτητα και παρρησία. Γιατί αυτή είναι η δύναμη του άμβωνα. Μια δύναμη που έχει υποτιμηθεί από τα συστήματα εξουσίας, κι όμως διαθέτει ακόμα τεράστια απήχηση στην κοινωνία.

Και όσοι έχουν τις αμφιβολίες τους γι’ αυτό, αρκεί μόνο να παρατηρήσουν τις επίμονες (και απεγνωσμένες) προσπάθειες να ξαναπιάσουν «στασίδι» οι πολιτικοί που πρόδωσαν την ελληνική οικογένεια. Άλλοι φαντάζονται σταυρούς που σχηματίστηκαν στην κολυμβήθρα τους και άλλοι τραβολογάνε φωτογράφους για να απαθανατίσουν τη «χριστιανοσύνη» τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, όποιος «φτύνει» στην κολυμβήθρα του, δεν αναβαπτίζεται με θεατρινισμούς «ευλάβειας».

Ο π. Σεβαστιανός είπε λοιπόν στον εμβρόντητο Άδωνι:

«Μας απογοητεύσατε με το νομοσχέδιο υπέρ των ομοφυλοφίλων που περάσατε στη Βουλή. Κάνατε το χατίρι ολίγων ανθρώπων. Απογοητεύσατε εμάς τους χριστιανούς. Περάσατε μια βλασφημία του Αγίου Πνεύματος ως νόμο, σε ένα κράτος που είναι Ελλάδα και Χριστός. Εμείς σας ζητήσαμε ως Εκκλησία να μην προβείτε σε αυτό το ανόμημα, αλλά εσείς το κάνατε. Και είναι μεγάλη η θλίψη μας και η απογοήτευσή μας με την παρουσία αυτού του επαίσχυντου νομοσχεδίου μέσα στην Ελλάδα μας.

Ασφαλώς και δεν είμαστε οι ‘’μπαλαρίνες’’ της Ευρώπης όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης σοφώς, ότι νομοσχέδιο μας περνάνε, εμείς χορεύουμε σαν ‘’μπαλαρίνα’’ να το περάσουμε. […] Ευχόμαστε να σας δώσει ο Θεός μετάνοια πάνω σε αυτό το κομμάτι γιατί ο πολύς λαός, όλη η Ελλάδα η χριστιανική απογοητεύτηκε με αυτό που κάνατε.

Κάθε πρόσωπο που έρχεται να εκπροσωπήσει μετά από ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο το βλέπουμε σαν ένα βδέλυγμα της ερημώσεως εστώς εν μέσω τόπου αγίου, του ναού του Θεού. Άλλο οι αμαρτίες που κάνουμε ως άνθρωποι και άλλο η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος με το να δικαιώσετε και να κάνετε νόμο του κράτους τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Και τα παιδιά να πεταχτούν σε τόπους και να προβάλλετε ‘’οικογένειες’’ που δεν είχαν ποτέ τον προορισμό οικογένειας στην Εκκλησία μας και μέσα στο ελληνικό κράτος. […]

Ευχόμαστε κάτι να αλλάξει και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στον Θεό να σας δώσει πραγματική μετάνοια και ο Θεός να κρατήσει την Ελλάδα μας, γιατί προσπαθούν πολλές δυνάμεις να αποϊεροποιήσουν και αποθρησκευτικοποιήσουν την Ελλάδα μας αλλά σκεφτείτε ότι σωθήκαμε από την Εκκλησία μας. Και το 1821 αλλά και το 1940.  Η μάνα μας Εκκλησία κράτησε τούτο το Έθνος ελληνικό κι εμείς την προδίδουμε περνώντας τέτοια νομοσχέδια που όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης είναι ‘’οι ακαθαρσίες της Ευρώπης’’. Ο Θεός να μας ελεήσει σαν Έλληνες ώστε με καρδιά να μείνουμε πιστοί, παρόλο που οι μεγάλοι και τρανοί μας προδίδουν στα πιστεύω μας και στην Πίστη μας. Ο Θεός να μας ελεήσει».

Ο ιερέας είπε ακόμα στον υπουργό Υγείας: «Τι ήρθες να κάνεις στην εκκλησία εσύ που ψήφισες αυτό το βδέλυγμα, και είσαι πλέον και ο ίδιος βδέλυγμα;». Αφού είπε το «Δι’ευχών», οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «Άξιος» και ξέσπασαν σε ένα ολόθερμο χειροκρότημα.

Έναν εξαιρετικά βαρύ αλλά απολύτως κατάλληλο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε ο πάτερ για το κατάπτυστο νομοσχέδιο: «βδέλυγμα της ερημώσεως». Η φράση αυτή προέρχεται από τα προφητικά λόγια του ίδιου του Χριστού στο Ευαγγέλιο (Κατά Ματθαίον 24:15), ο οποίος μιλά για τους εσχάτους καιρούς. Το βδέλυγμα της ερημώσεως ταυτίζεται με την μελλοντική παρουσία του ίδιου του Αντίχριστου ως πολιτικός και θρησκευτικός εξουσιαστής του κόσμου, για τον οποίο οι πατέρες λένε ότι θα εγκατασταθεί στον νέο Ναό του Σολομώντα που θα χτιστεί.

Αλλά το βδέλυγμα της ερημώσεως σχετίζεται και γενικότερα με κάθε ανομία των καιρών που εσωκλείει το εσχατολογικό πνεύμα του Αντιχρίστου και στρώνει προδρομικά το «χαλί» που θα τον υποδεχθεί. Επίσης η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος (για την οποία έκανε λόγο ο π. Σεβαστιανός), είναι η μόνη αμαρτία που δεν μπορεί να συγχωρεθεί, σύμφωνα με τον λόγο του Ευαγγελίου. Και αυτό διότι αφορά την αμετανοησία, επομένως δεν γίνεται να συγχωρεθεί κάποιος που εμμένει στην ανομία του.

Ένα τέτοιο βδέλυγμα ήταν το δίχως άλλο και το φρικτό νομοσχέδιο που ψήφισαν τα ελληνόφωνα κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το κράτος βεβήλωσε το ιερό άβατο της οικογένειας, παρέδωσε τα παιδιά στη διαφθορά και εξέπεμψε μια τερατώδη βλασφημία προς τον ουρανό. Οπότε ναι, αυτός ο νόμος έχει όλα τα χαρακτηριστικά να αναγνωριστεί ως ένα εσχατολογικό «τέρας» που καταβροχθίζει την κοινωνία.

Για όσα είπε ο πατέρας Σεβαστιανός προς τους υποστηρικτές αυτού του εκτρώματος και όλα τα παρακολουθήματά τους, θα πούμε κι εμείς «άξιος» και πάλι «άξιος». Μακάρι να πληθύνουν κι άλλο αυτές οι φωνές από τους άμβωνες, γιατί δεν ξέρω αν ο Θεός συγχωρήσει τη μεγάλη ανομία μας, αλλά σίγουρα δεν θα συγχωρήσει την ανοχή μας.

https://www.sportime.gr/bloggers/eleftherios-andronis/gkei-gami-ta-nomoschedia-sas-ine-i-akatharsies-tis-evropis-na-agiasi-to-stoma-sou-p-sevastiane-pou-ta-epsalles-ston-emvrontito-adoni/