Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Σχεδόν 2000% αύξηση στους εμβρυϊκούς θανάτους

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID. – Από τους 1.368 θανάτους εμβρύων σε 13 χρόνια, φτάσαμε τους 3.725 θανάτους μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο…

Η Δρ Καταρίνα Λίντλει του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία,  μετα από έρευνα που δημοσιεύθηκε, σχολίασε στους The Epoch Times:

«Είναι βαθιά ανησυχητικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ακόμη ανησυχητική παρενέργεια από αυτά τα πειραματικά εμβόλια, μια που έχει επιπτώσεις στη διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους. Με τα μωρά που εμβολιάζονται από την ηλικία των μόλις έξι μηνών, είναι σαφές ότι οι επιπτώσεις στην υγεία θα μπορούσαν να γίνουν αισθητές για γενιές. Αρκετό κακό έχει ήδη γίνει. Απαιτείται άμεση δράση για την απομάκρυνση αυτών των προϊόντων από την κυκλοφορία».

Εν τω μεταξύ, ο Δρ. Πίτερσον Πιρς των America’s Frontline Doctors προειδοποίησε τους μέλλοντες γονείς, ότι έχει σημειωθεί σχεδόν 2000% αύξηση στους εμβρυϊκούς θανάτους από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID.

Τα δεδομένα που παρουσίασε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έδειξαν ότι είχαν χορηγηθεί 550 εκατομμύρια εμβόλια για τον COVID-19 την εποχή εκείνη και υπήρξαν 3.725 θάνατοι εμβρύων. Αυτό ισοδυναμεί με έναν εμβρυϊκό θάνατο για κάθε 147.651 εμβολιασμούς. Συγκρίνετε αυτό με την περίοδο από το 2006 έως το 2019, όταν καταγράφηκαν 4 δισεκατομμύρια χορηγούμενα εμβόλια για διαφορετικό σκοπό,  υπήρξαν μόλις 1.368 θάνατοι εμβρύων, που αντιστοιχεί σε ένα για κάθε τρία εκατομμύρια εμβόλια.

«Αν κάνετε λοιπόν τα μαθηματικά, συνειδητοποιείτε ότι από τότε που είναι διαθέσιμα τα εμβόλια για τον COVID, έχει σημειωθεί αύξηση 1.925 τοις εκατό στους εμβρυϊκούς θανάτους», κατέληξε.

Σε απάντηση της Pfizer και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων σε αίτημα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, 23 από τις 32 μέλλουσες μητέρες, που έκαναν τα εμβόλια της εταιρείας, είχαν αποβολές και επίσης υπήρξε σημαντική αύξηση της έκτοπης εγκυμοσύνης μετά τον εμβολιασμό . Γίνεται σαφές ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά εμβόλια που μπορούν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την αναπαραγωγική υγεία.

primenews.pres

https://orthodoxostypos.gr