Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Εαν συνεχίσεις να λες τα ίδια για τα εμβόλια, υπονομεύεις τη θέση σου..

Η Δημοκρατία σε όλο το μεγαλείο της! Ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας απειλεί τον καθηγητή κ. Κούβελα επειδή διατυπώνει τις επιστημονικές θέσεις.

Με μια απαράδεκτη και εμμέσως πλην σαφώς απειλητική επιστολή του προς τον καθηγητή Φαρμακολογίας, Δημήτρη Κούβελα, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, τον προτρέπει να «διαφοροποιήσει την εμπλοκή του στο θέμα των εμβολίων για τον κορωνοϊό», καθώς «ταυτίζεται με το αντιεμβολιστικό κίνημα». Επίσης του επισημαίνει ότι εάν συνεχίσει την ίδια τακτική, υπονομεύει τη θέση του. Του συνιστά μάλιστα, ως εμβολιασμένος που είναι, να επικεντρωθεί στα θετικά του εμβολίου…

Ο  καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που  δεν κρύβει τις διαφωνίες του με τον τρόπο που εφαρμόζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα μας,  πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας επειδή  είχε υποστηρίξει στα social media ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μία από τις δυνητικές ανεπιθύμητες δράσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Λόγω της τοποθέτησής του διερευνάται αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή του Κοσμήτορα του ΑΠΘ:

 https://orthodoxostypos.gr