Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ) Είναι γεγονός ή Συνωµοσία!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)

Είναι γεγονός ή Συνωµοσία!

«Δεν µ’ ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόµους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονοµικά του» (Μάγιερ Α, Ρότσιλντ)

Τι είναι η ‘’Παγκόσµια Διακυβέρνηση’’ ή (Παγκοσµιοποίηση ή Νέα Τάξη Πραγµάτων) που την τελευταία δεκαετία όλο και πιο συχνά την ακούµε από πολιτικούς, εκκλησιαστικούς, οικονοµικούς και άλλους παράγοντες;

Ο διευθυντής της “Εταιρίας πολιτικού σχεδιασµού Χένρυ Κίσινγκερ” είχε πει: «Η Παγκοσµιοποίηση ή πολιτιστικός ιµπεριαλισµός δεν είναι τίποτε άλλο από την επιβολή του αµερικάνικου µοντέλου ζωής… και προς τούτο πρέπει να καταργηθούν όλες οι εθνικές κληρονοµιές και γλώσσες…» (“Η Παγκοσµιοποίηση” του Π. Μ. Σωτήρχου, σελ. 36).

Ο στόχος του είναι µια κουλτούρα, µια ιστορία, µια γλώσσα, µια θρησκεία, ένα νόµισµα, ένας τρόπος σκέψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, διασκέδασης, ηλεκτρονική ταυτότητα, ένας Προσωπικός Αριθµός, ώστε να γίνουµε αριθµοί, µια απρόσωπη τυφλή µάζα…

Τι µας είπε τελευταία ο πρωθυπουργός της χώρας Κυρ. Μητσοτάκης στην οµιλία του στον Οργανισµό Ηνωµένων Εθνών Ο.Η.Ε. (22/9/2024): «Για τη βιώσιµη ανάπτυξη, την ειρήνη και την ασφάλεια, την αντιµετώπιση της κλιµατικής αλλαγής, την αποκατάσταση της εµπιστοσύνης στην παγκόσµια διακυβέρνηση, µια εµπιστοσύνη που έχει βρεθεί στο επίκεντρο. Για το δικό µας καλό και για το καλό των µελλοντικών γενεών…» .

Ας γυρίσουµε πίσω πάνω από µια δεκαετία, όταν ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώρ. Παπανδρέου (ΓΑΠ) που κυβερνούσε, αναφέρονταν για την αναγκαιότητα της δηµιουργίας µιας Παγκόσµιας Κυβέρνησης! Στην οµιλία στην 65η Γενική Συνέλευση των Ηνωµένων Εθνών (18-23 Σεπτεµβρίου 2010) αναφέρθηκε: «Ο Αναπτυξιακός Στόχος της χιλιετίας µας ωθεί στην επεξεργασία ενός Παγκόσµιου συστήµατος κυβέρνησης» αλλά και στη συνάντηση, που είχε µε τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπα Κι-µουν στις 19 του µήνα, να τί του είπε: «Είχα µια πολύ εποικοδοµητική συνάντηση… όπου συζητήσαµε γενικότερα θέµατα που αφορούν στις παγκόσµιες εξελίξεις (;) και όπου η Ελλάδα πάντα είναι και παραµένει ισχυρός υποστηρικτής!... όπως είναι ο Ο.Η.Ε. και το ρόλο του Ο.Η.Ε. στην Παγκόσµια διακυβέρνηση…». Συνέχισε στις Βρυξέλλες: «Γι’ αυτό τόνισα ότι θα πρέπει να είναι στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διαµόρφωση ενός Συστήµατος Παγκόσµιας Διακυβέρνησης».

Μέσα στην οικονοµική (κρίση) αναµπουµπούλα που ο ίδιος είχε δηµιουργήσει, στην Ελληνική Βουλή (15/3/2011) δήλωσε: «µονάχα ενωµένοι οι λαοί της γης… µε δηµοκρατικές διαδικασίες Παγκόσµιας διακυβέρνησης, µπορούµε να τα ξεπεράσουµε…».

Το Δεκέµβριο του ίδιου έτους (2011) στη Βιέννη έγινε µια παγκόσµια “Διεθνής Διάσκεψη” «World Policy Conference» µε ηγέτες κρατών και προσωπικότητες χρηµατοοικονοµικών Λεσχών, παγκόσµιων συστηµάτων της Μπίλντερµπεργκ… Από τους πρώτους µίλησε (Σάββατο 10/12/2011) ο Πατριάρχης Βαρθολοµαίος επάνω στο θέµα “Europe as a Laboratory for Global Governance”, «Η Ευρώπη ως Εργαστήριο για την Παγκόσµια Διακυβέρνηση».

Στο ίδιο µήκος κύµατος µίλησε και ο Πάπας Βενέδικτος XVI στο Ποντιφικικό Συµβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την ειρήνη τη Δευτέρα 3 Δεκεµβρίου 2012, ζήτησε την «κατασκευή µιας Παγκόσµιας Κοινότητας, µε µια αντίστοιχη αρχή – για να υπηρετήσει – το κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας».

Ο Καρδινάλιος Peter Turkson σε έκθεσή του για τα όσα έρχονται και για το πώς οραµατίζεται τον κόσµο, είναι όντως αποκαλυπτικός: «… Βέβαια, αυτή η αλλαγή θα γίνει εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, που θα αναγκαστεί να µεταβιβάσει αρµοδιότητες και εξουσίες σε µια παγκόσµια αρχή… Αυτό, όµως, είναι απαραίτητο σε µια χρονική συγκυρία, όπου η ανθρώπινη κοινωνία και οικονοµία, µαζί µε την πρόοδο της τεχνολογίας, ξεπερνούν τα σύνορα, τα οποία ήδη έχουν διαβρωθεί µέσα στο νέο παγκοσµιοποιηµένο κόσµο…».

Αυτό το γαϊτανάκι δεν είχε σταµατηµό και ξεπετάγεται αµέσως σε µικρή ή µεγάλη κρίση που δηµιουργούν οικονοµική, περιβαλλοντολογική, πολιτική κινηµάτων πανδηµίας ως δήθεν να µας συµβουλέψουν για τη σωτηρία και ευηµερία µας.

Ήρθε η “πανδηµία” του κορωνοϊού στο τέλος του 2019 και µε το άµα (ήρθε και το θάµα), άρχισαν να κατασκευάζουν εργοστάσια για µάσκες! Ο ιουδαίος Χένρυ Κίσινγκερ εµφανίστηκε µε άρθρο στην «Wall Street Journal» την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 που έγραφε: «Η πανδηµία του κορωνοϊού θα αλλάξει για πάντα την Παγκόσµια Τάξη», αν δεν εγκατασταθεί η Παγκόσµια Διακυβέρνηση: «Η αποτυχία µπορεί να πυροδοτήσει αρνητικές εξελίξεις παγκοσµίως» και καλούσε τους αµερικανούς ψηφοφόρους, «να διαφυλάξουν τη φιλελεύθερη παγκόσµια τάξη στις ΗΠΑ».

Λίγες ηµέρες νωρίτερα ξεπρόβαλε και πάλι ο δικός µας ο ΓΑΠ, ο Γεώργιος Παπανδρέου µε αφορµή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, εδώ ήταν “καθαρός” και αποκαλυπτικός. «Η Επανάσταση του ’21 ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινηµάτων… Οι πολίτες της Ελλάδας βρίσκονται αντιµέτωποι µε τη δίνη µιας καινούριας, µε πυρήνα τις µάχες που δίνονται στα νοσοκοµεία… Η πανδηµία του κορωνοϊού ανέδειξε την ανάγκη µιας παγκόσµιας δηµοκρατικής διακυβέρνησης. Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συµβολαίου…».

Φέτος ο υπουργός Εξωτερικών Γεώρ. Γεραπετρίτης (είχε διατελέσει Σύµβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών, Εσωτερικών και Γενικός Γραµµατέας στον πρωθυπουργό Γεώρ. Παπανδρέου το 2010) στην κυβέρνηση Μητσοτάκη µίλησε (13/2/2024) στα πλαίσια Συνεδρίασης Υψηλού Επιπέδου του Συµβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. για την κλιµατική αλλαγή, επισηµαίνοντας στην ανάγκη για «µια παγκόσµια διακυβέρνηση βασισµένη στην ηθική, σε κανόνες και στο δίκαιο επιµερισµό των βαρών µεταξύ των κρατών» (εφ. “Ναυτεµπορική”, 13/2/2024).

Ο πρωθυπουργός της χώρας µας Κυριάκος Μητσοτάκης µίλησε στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. στις 22 Σεπτεµβρίου 2024 για “το Σύµφωνο για το Μέλλον”. Όλα ήταν στο ίδιο κλίµα που είχε κάνει και ο Γεώρ. Παπανδρέου από το ίδιο βήµα για την “Παγκόσµια Διακυβέρνηση”. Είπε χωρίς περιστροφές – όπως γράψαµε παραπάνω – για µια “Παγκόσµια Διακυβέρνηση”, που αυτό θα ξεκινήσει αργά-αργά και µεθοδικά να πραγµατοποιείται.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Να επιδιώξουν την αποδυνάµωση των εθνικών πολιτισµών, την καταστροφή της ιδιοτυπίας και ιδιοσυστασίας των λαών, µετατρέποντας τους ανθρώπους σε “καταναλωτικά ζώα” και σε ναρκωµένες εκτελεστές των εντολών από τα ξένα κέντρα αποφάσεων.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η ισοπέδωση, η οµογενοποίηση και µαζοποίηση των πάντων, ώστε να επικρατήσει παντού – ως δήθεν “πρόοδος” µια οµοιόµορφη, µαζική υλιστική κουλτούρα ζωής, η οποία θα επιφέρει τη διάβρωση και τον εξανδραποδισµό της ανθρώπινης συνείδησης.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η διαφθορά των λαών, η υποβάθµιση και εξαφάνιση κάθε ηθικής, πνευµατικής και ανθρωπιστικής αξίας. Οι λαοί να “κλωνοποιηθούν” και να “µεταλλαχθούν”, ώστε να ενδιαφέρονται µόνο για χρήµα, σάρκα, ύλη, τεχνολογία, διασκέδαση και να καταντήσουν ηθικά και πνευµατικά ανάπηροι, για να µην µπορούν να αντιδράσουν στα σκοτεινά τους προγράµµατα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η ιδιωτικοποίηση όλων των κρατικών επιχειρήσεων (ήδη στο µεγαλύτερο ποσοστό έγινε) ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ… ώστε να είναι υπό τον έλεγχο των πολυεθνικών και το κράτος να είναι µια µαριονέτα τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η συρρίκνωση του αγροτικού πληθυσµού (από ετών είχε ξεκινήσει µε τις επιδοτήσεις, για  να σταµατήσουν να παράγουν) στο 2-3% του πληθυσµού, ώστε οι υπόλοιποι να βρεθούν στριµωγµένοι σε τσιµεντουπόλεις και να ψάχνουν για ένα πτωχοµεροκάµατο ως λαθροµετανάστες. Οι πολυεθνικές θα αγοράσουν την καρποφόρα γη τους και θα απολαµβάνουν τα αγαθά τους, οι ίδιοι σιγά-σιγά θα καταντήσουν άνεργοι και εξαρτώµενοι από εισαγωγές προϊόντων αν υπάρχουν χρήµατα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η εξάπλωση και η επιβολή των µεταλλαγµένων ειδών, µε σπόρους από τις πολυεθνικές εταιρίες, ώστε να ελέγχουν την παγκόσµια αγροτική παραγωγή και τους αγρότες εξαρτώµενοι δούλοι τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η δηλητηρίαση της υγείας µας µε τις διάφορες βιοµηχανίες, σε έτοιµες τροφές (από σκουλήκια, ακρίδες, πλαστικό κρέας…) που θα καταστρέφουν, όχι µόνο το σώµα, αλλά θα βλάπτουν τη νοηµοσύνη και τις πνευµατικές µας δυνάµεις.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Να βγάλουν από τις καρδιές των ανθρώπων τη Χριστιανική πίστη, διαφηµίζοντας τον υλισµό και τη σαρκολατρεία, οδηγώντας στην αθεΐα και σε ένα ωραιοποιηµένο σατανισµό δια πολλών και διαφόρων µέσων και τα τελευταία, µέσω των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η πλήρης διάβρωση της µόνης αληθινής Ορθόδοξης πίστης µε τον αντίχριστο Οικουµενισµό που θέλουν να µας ενώσουν µε ένα συνονθύλευµα θρησκειών σε µια παν θρησκεία, γι’ αυτό διοργανώνουν διαχριστιανικές και διαθρησκευτικές συνάξεις σε µητροπόλεις “Ορθόδοξες” ή µε συµµετοχή από “Ορθόδοξους” µητροπολίτες και όσοι θα αντιστέκονται στην προδοσία, θα διώκονται.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η διάλυση της οικογένειας, για να µπορούν να κατευθύνουν τις νέες γενιές, όπως θέλουν, προπαγανδίζουν µε τα ΜΜΕ την ελεύθερη συµβίωση, τη σεξουαλική ασυδοσία, το ξεγύµνωµα των γυναικών, την οµοφυλοφιλία, το ότι υπάρχει και τρίτο φύλο και προβάλουν κάθε ανωµαλία και αισχρότητα, προπαγανδίζουν τους παράνοµους έρωτες, την πορνεία, τη µοιχεία και χωρισµούς ανδρογύνων.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η φθορά της νεολαίας, το µέλλον της πατρίδος µε τις ανόητες παροτρύνσεις σε σαρκολατρικές “απολαύσεις”, τις ξέφρενες διασκεδάσεις, στην τρέλα της µπάλας και της ρόδας, στο σεξ και στον άκρατο ηδονισµό, στα ναρκωτικά, στην ανηθικότητα, στη βία, στο σατανισµό και σε ανυπακοή προς τους γονείς και παππούδες, ώστε να ξεκόψει τελείως η νεολαία από κάθε οικογενειακό κύτταρο και να επέλθει πλήρως το χάσµα µεταξύ τους, για να µπορεί να γίνουν έρµαια των παγκοσµιοποιητών συνωµοτών.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η διαστροφή της παιδείας και της ελληνορθόδοξης αγωγής και η κακοποίηση της γλώσσας (η “γλώσσα των γλωσσών”  κατά τον ακαδηµαϊκό Νικ. Βρεττάκο: “Η ελληνική γλώσσα είναι από ουσία θεϊκή”), για να έχουµε αµόρφωτους και ανεπίδεκτους νέους, χωρίς πίστη και ηθική και χωρίς ιδανικά, οράµατα και µνήµη ιστορική και σκέψη φιλοσοφική. Για να µπορούν εύκολα τη µάζα να την κάνουν πολτό, αλλοιώνοντας την πατροπαράδοτη ελληνοχριστιανική ταυτότητα, αφαίρεσαν τις άγιες εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων. Κατάργησαν την προσευχή στα σχολεία, δηµοτικά, γυµνάσια και λύκεια. Το µάθηµα των θρησκευτικών το αντικατέστησαν µε το θρησκειολογίας και µείωσαν και ώρες διδασκαλίας. Απαγόρευσαν την έπαρση της σηµαίας, και τις σχολικές γιορτές τις σταµάτησαν.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η αποεθνικοποίηση των λαών µε την κατάργηση των συνόρων και ανακάτεµα των φύλων, για να γίνουν σιγά-σιγά τα εθνικά κράτη, όχλοι, µάζες χωρίς ταυτότητα και παραδόσεις, για να µπορούν εύκολα να τους κατευθύνουν στα δικά τους σχέδια.

Οι πράκτορές τους µαγειρεύουν, προκατασκευάζουν µέσω διάφορων κέντρων και συνεδρίων πολιτικές, οικονοµικές, κοινωνικές, πολεµικές κρίσεις και διαµάχες, για να είναι εύκολες οι προσβάσεις να επεµβαίνουν ως “σωτήρες” µε το ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΔΝΤ, Ε.Ε., Παγκόσµια Τράπεζα κ,ά., µετά να τους ελέγχουν κάτω από τα δικά τους σχέδια.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η συνωµοσία και γι’ αυτό χρησιµοποιούν όλα τα µέσα που έχουν στη διάθεσή τους από την τηλεόραση, τα ραδιόφωνα, το διαδίκτυο… τα οποία διαφηµίζουν: «υπ’ αυτών αισχρόν έστι και λέγειν» (Εφεσ. 5, 12), τη σαρκολατρεία, την ευδαιµονία, τη διέγερση των ενστίκτων και των κατώτερων επιθυµιών που αιχµαλωτίζουν τα µυαλά και τις ψυχές των ανθρώπων, ώστε να τα καθοδηγούν, όπως θέλουν και όπου θέλουν.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η γελιοποίηση των θεσµών, ο αφανισµός της εθνικής αυτοσυνειδησίας και ταυτότητας, οι πολιτιστικές αξίες, τα πατρογονικά ιδανικά, οι ελληνοχριστιανικές παραδόσεις, οι οικογενειακές αρχές και όλα αυτά που µας παρέδωσαν οι πρόγονοί µας προερχόµενα από γενεές γενεών.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η καταστροφική δηλητηρίασή µας µε τους αεροψεκασµούς (τις µεγάλες φαρδιές λευκές ουρές που αφήνουν “άγνωστα” αεροπλάνα στον ουρανό και διαλύονται πολύ αργά) που µας βοµβαρδίζουν συνήθως πρωινές ώρες µε επικίνδυνα χηµικά (αλουµινόσκονη, κάδµιο, βάριο, πυρίτιο, µαλάθιο κ.ά.) τα οποία προκαλούν µεγάλες ζηµιές στις καλλιέργειες και στην κτηνοτροφία και σοβαρές βλάβες στην υγεία, όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνους, απώλεια µνήµης, κατάθλιψη, σκλήρυνση κατά πλάκας, γρίπες, αλλεργίες, γαστρεντερικές διαταραχές… (εφ. “ΕΘΝΟΣ”, 16/2/2009) και είµαστε µόνιµα αδιάθετοι, νωθροί και άβουλοι, για να µην µπορούµε να αντιδράσουµε στα σκοτεινά σχέδιά τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Η συστηµατική ξεθεµελίωση όλων των πνευµατικών ευαισθησιών που µας ενώνουν ως Έλληνες, επιβάλλοντας τους πιο αντιχριστιανικούς και ανθελληνικούς νόµους, για να µας έχουν υπό επίταξη ως άβουλα όντα! Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Π. Κρητικός είχε πει στη Βουλή ότι αυτά τα κάνουν «για να αποξηρανθεί ηθικά ο λαός µας, να γίνει άµορφη και άβουλη µάζα, αγελαίο άθυρµα και καταναλωτικό σύνολο στην ακόρεστη βουλιµία της παγκοσµιοποίησης» (“ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, 26/6/2005).

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Ο αφανισµός µας ως Γένος, η φυγή των νέων, όλα επιτρέπονται και οι νέοι σταµάτησαν να παντρεύονται, η εγκατάλειψη από το κράτος, η έλλειψη κάθε φροντίδας από την κρατική µέριµνα προς τους ελάχιστους πολύτεκνους, η υπογεννητικότητα, η νοµιµοποίηση της αντισύλληψης και των εκτρώσεων, κατάντησε την Ελλάδα την πιο γηρασµένη χώρα στον κόσµο µετά την Ιαπωνία.

Μας κουβαλάνε λαθροµετανάστες µε προσχεδιασµένο σατανικό τρόπο, ώστε να αλλοιωθεί η πληθυσµιακή σύνθεση µέσα σε µερικά χρόνια. Οι Έλληνες θα είµαστε µειονότητα µέσα σε µια πολυεθνική Πατρίδα και αργά-αργά θα αφανιστούµε. Κοιτάξτε µέχρι που έφθανε η Ελλάδα του πολιτισµού, της τέχνης, ώστε να είναι γεµάτα τα µουσεία του κόσµου από τα έργα της! Των γραµµάτων που οι βιβλιοθήκες παγκόσµια βογκούν από το βάρος των χιλιάδων τόµων Ελλήνων συγγραφέων µε τα πάσης φύσεως συγγράµµατα από αρχαιοτάτων χρόνων. Της επιστήµης µε τα κορυφαία αναστήµατα στον κόσµο. Ο Γερµανός φιλόσοφος, ποιητής και επιστήµονας Γιάχαν Β. Γκαίτε µε την πένα του ύµνησε την Ελλάδα µε συγγράµµατα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. «Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάς για την ανθρωπότητα».

Ο δε συµπατριώτης του Γερµανός φιλόσοφος, πεζογράφος, ποιητής… Φρ. Σίλερ θα αναφωνήσει: «Καταραµένε Έλληνα! Όπου και να γυρίσω τη σκέψη µου, όπου και αν στρέψω την ψυχή µου, µπροστά µου σε βλέπω».

Μη µε ρωτάτε για την Εκκλησία. Αυτή ούτε βλέπει! Ούτε ακούει!...

Αυτήν τη κληρονοµιά που µας παρέδωσαν οι πρόγονοί µας, οι “άρχοντες” δεν τη βλέπουν! Και ούτε ακούνε, θα την αφήσουµε να τη λεηλατήσουν, να την εξαφανίσουν οι πολυεθνικές εταιρίες; Οι σκοτεινές οργανώσεις; Οι χρηµατοσατανάδες; Οι ενδοτικές κυβερνήσεις; κ.ά.;;;

Ήρθε η ώρα να αντισταθούµε στην ολέθρια παγκοσµιοποίηση, για να σωθεί η Ελλάδα, η χώρα µας από την υποδούλωση και τη καταστροφή.

Έχουµε ιερό καθήκον προς το Θεό, την Πατρίδα, τους Προγόνους µας, και προς αυτούς που θα µας διαδεχθούν.

Eφ. Αγώνας

https://aktines.blogspot.com/2024/10/blog-post_507.html#more