Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Τα απόρρητα πρωτόκολλα του RKI – η “πανδημία” ήταν πολιτική εφεύρεση

Η αφήγηση για την επικινδυνότητα της Covid-19 καταρρέει καθημερινά σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο. Ο απολογισμός είναι αναπόφευκτος. Μετά από αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, τη Σλοβακία , τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Κροατία που πραγματοποιούν έρευνα για τη διαχείριση της επονομαζόμενης πανδημίας, τώρα και στη Γερμανία έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από πολίτες, οργανώσεις, ΜΜΕ και κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να ασκηθεί πίεση στο Γερμανικό κράτος και να γίνει επίσημη έρευνα από την ανεξάρτητη(ή ότι έχει απομείνει από αυτήν) δικαιοσύνη.

Τα πρώτα “μαυρισμένα” πρωτόκολλα της ομάδας κρίσης (που ουσιαστικά έδινε τις εντολές σε ολόκληρη την Ευρώπη για το πώς θα αντιμετωπιστεί η “πανδημία”) του Robert Koch Institut (RKI) -το οποίο παρείχε τη “τεχνογνωσία” στην ομάδα- δημοσιεύθηκαν στα τέλη Μαΐου ύστερα από προσφυγή του online ενημερωτικού portal “Multipolar“.

Μια σύντομη επισκόπηση του “μαυρίσματος” των ατόμων που συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της ομάδας κρίσης για τον κορωναϊό του Ινστιτούτου Robert Koch. “Κυβερνητική διαφάνεια”. Πάνω από 1.000 σελίδες μαυρισμένες.

Μάλιστα μετά την αρχική “δημοσίευση”, αρκετοί δικηγόροι σχολίασαν:

Οι διαγραφές φτάνουν τόσο μακριά, ώστε ακόμη και η απλή συμμετοχή του υπουργού Υγείας Jens Spahn σε μια συνεδρίαση της ομάδας αποκρύπτεται εν μέρει (πρακτικά της 3ης Φεβρουαρίου 2020, αναδιατύπωση του ονόματος στον κατάλογο των συμμετεχόντων), αν και ακόμη και το ίδιο το υπουργείο δημοσιοποίησε τη συμμετοχή του εκείνη τη στιγμή (με φωτογραφία) στο Twitter.

Ο υπουργός Υγείας υποσχέθηκε “διαφάνεια” και ένα μήνα αργότερα, αρκετές σελίδες αποχαρακτηρίστηκαν (αρκετά ονόματα παραμένουν μαυρισμένα). Το αρχείο με τις 2515 σελίδες μπορείτε να το βρείτε εδώ στην επίσημη σελίδα του RKI. Και καθώς όπως ήταν αναμενόμενο, τα “κλασσικά” ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν, μια στρατιά από ερευνητές και ανεξάρτητους δημοσιογράφους (όπως οι Stefan HomburgAya VelázquezP. DebionneBastian Barucker και άλλοι καθώς και μέλη των Ε.Υ.Ε) “χτενίζουν” το αρχείο με τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει με τον πιο απλό και ξεκάθαρο τρόπο ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν καθαρά πολιτικές αποφάσεις. Το χειρότερο δε, από τα έγγραφα προκύπτει ότι οι πολιτικοί γνώριζαν εξαρχής ότι τα μέτρα έβλαψαν περισσότερο τη ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών από ότι η ίδια η ασθένεια.

Ακολουθούν οι τελευταίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών και εβδομάδων.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων της “πανδημίας”, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τα μέτρα της κυβέρνησης βασίζονταν σε επιστημονικά ορθές εκτιμήσεις της κατάστασης από το “πολιτικά ανεξάρτητο” Ινστιτούτο Robert Koch- κατά συνέπεια, οι δικαστικές αποφάσεις που έκριναν υπέρ των κυβερνητικών μέτρων αναφέρονταν επίσης στις “εκθέσεις για την κατάσταση της πανδημίας” του RKI ως οιονεί αντικειμενική πηγή. Τα πρωτόκολλα, από την άλλη πλευρά, δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που ήταν σαφές σε όλους εμάς από την αρχή: ότι το RKI παρουσίαζε στον έξω κόσμο ως επιστημονική γνώση αυτό που του έλεγαν αυθαίρετα οι πολιτικοί να κάνει, ενώ εσωτερικά υπήρχαν σοβαρές επιστημονικές αμφιβολίες για αρκετές αποφάσεις και δηλώσεις. Όσον αφορά στην αύξηση της εκτίμησης του κινδύνου για τον πληθυσμό από “μέτριο” σε “υψηλό” μεταξύ 16 και 17 Μαρτίου 2020 – που ήταν η βάση για την πολιτική κλιμάκωση στο πρώτο lockdown στις 22 Μαρτίου – τα πρακτικά καταγράφουν μόνο τη σχετική εντολή από τον αναπληρωτή του Wieler, Schaade. Σύμφωνα με το RKI, δεν υπάρχουν στοιχεία που να παρουσιάζουν τα κριτήρια που ανέπτυξε το ινστιτούτο για την αναβάθμιση του κινδύνου από “μέτριο” σε “υψηλό” και δεν καταγράφουν συζητήσεις πριν από την απόφαση αυτή. Δύο ακόμη καταχωρίσεις καθιστούν σαφές ότι το RKI έπρεπε απλώς να υποκύψει στις πολιτικές απαιτήσεις της κυβέρνησης ή του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας (BMG):

Εξακολουθεί να υφίσταται υψηλός κίνδυνος, προδιαγραφή από το BMG: τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι την 1η Ιουλίου
Η πρόταση: "Ο αριθμός των πρόσφατα αναφερόμενων κρουσμάτων μειώνεται επί του παρόντος." θα πρέπει να τροποποιηθεί.
ToDo: Ο <μαυρισμένο> θα προετοιμάσει ένα προσχέδιο για μια μικρή διόρθωση.

5 Μαΐου 2020 (θέμα: καθορισμός οριακών τιμών):

“Εάν το RKI δεν ανταποκριθεί στην πολιτική απαίτηση, υπάρχει κίνδυνος οι πολιτικοί υπεύθυνοι να αναπτύξουν οι ίδιοι αριθμοδείκτες και/ή να μην εμπλέκουν πλέον το RKI σε παρόμοιες επιτροπές.”

Η παροχή αριθμοδεικτών απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από επαγγελματικής άποψης, αλλά επιζητούνται εντόνως από την πολιτική πλευρά (ωστόσο, δεν έχει εκδοθεί σχετική οδηγία). Η αναφερόμενη συχνότητα περιστατικών προέρχεται από μια συζήτηση μεταξύ του υπουργού Braun και του υπουργού Υγείας Spahn.

Επομένως, το RKI δεν υπέβαλε πρώτα μια έκθεση κατάστασης με την επιστημονική του εξειδίκευση και στη συνέχεια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στάθμισε και αποφάσισε για το νόημα και την αναλογικότητα των αντίστοιχων μέτρων. Αντίθετα, η πολιτική απόφαση για τα παράλογα και δυσανάλογα μέτρα λαμβανόταν πάντα πριν το RKI υποτίθεται ότι τα νομιμοποιούσε δημοσίως μόνο έναντι εσωτερικών αμφιβολιών, διαφορετικά η κυβέρνηση θα αναζητούσε άλλους, πιο κατάλληλους εμπειρογνώμονες. Αυτό αποδεικνύεται τώρα πέραν πάσης αμφιβολίας από τα πρωτόκολλα.

16 Μαρτίου 2020:
“Πρόκειται να κλιμακωθεί αυτή την εβδομάδα. Η εκτίμηση κινδύνου θα δημοσιευθεί μόλις ο [μαυρισμένο] δώσει το σήμα για αυτό…. “

Με λίγα λόγια, απλά περίμεναν το “σήμα” , το οποίο θα έδινε ο “δράστης” που έχει “μαυριστεί” στο πρωτόκολλο. Ίσως ήταν ο Jens Spahn(τότε υπουργός Υγείας), ίσως ήταν κάποιος άλλος.
Σε κάθε περίπτωση, ο Wieler (πρόεδρος του Robert Koch Institut – που έθετε τις προδιαγραφές για ολόκληρη την Ευρώπη) ανακοίνωσε την επόμενη ημέρα την αύξηση του επιπέδου κινδύνου.

Όσον αφορά τα “προνόμια” και την παροχή “ελευθερίας” σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, στα πρωτόκολλα της 05.03.2021 διαβάζουμε:

Εξαιρέσεις για εμβολιασμένα και αναρρωμένα άτομα “δεν δικαιολογούνται από επιστημονικής άποψης“,
(…)
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού “δεν πρέπει να αποτελέσει τη βάση για κατηγοριοποιήσεις και προνόμια”
(…)
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, υπάρχουν επίσης “ηθικοί λόγοι (“διακρίσεις”)” οι οποίοι συνηγορούν εναντίον αυτής της πρακτικής.

Στις 16 Απριλίου 2021, οι επιστήμονες του RKI επισημαίνουν στη συζήτηση που λαμβάνει χώρα:

Η εστίαση δεν θα πρέπει να είναι στη συχνότητα εμφάνισης, αλλά στην πρόληψη των σοβαρών περιστατικών (δεδομένα ITS)! Τα κατώτατα όρια επίπτωσης είναι αυθαίρετα πολιτικά μεγέθη….

Όσον αφορά την επικινδυνότητα του ιού και κατ’ εξακολούθηση της ασθένειας Covid, διαβάζουμε μεταξύ άλλων στα πρακτικά της συνεδρίασης στις 19 Μαρτίου του 2021:

Η Covid19 δεν πρέπει να συγκρίνεται με τη γρίπη, περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν σε ένα κανονικό κύμα γρίπης, αλλά η Covid-19 είναι (περισσότερο) ανησυχητική για άλλους λόγους.

Οι “άλλοι λόγοι” δεν διευκρινίζονται στο έγγραφο από τα πρακτικά.

Μάσκες, παιδιά και εγκλεισμοί: όλοι γνώριζαν εξαρχής για τις καταστροφικές συνέπειες

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων και τις αναφορές των επιστημόνων του Ινστιτούτου.

Δεν υπάρχει νόημα να φοράει το ευρύ κοινό προστατευτικά για το στόμα και τη μύτη σε ασυμπτωματικούς ασθενείς. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι πρόκειται για χρήσιμο προληπτικό μέτρο για τον γενικό πληθυσμό.

Δεν υπάρχει επιστημονική βάση για τη σύσταση μασκών FFP2 για το ευρύ κοινό, επομένως πρέπει να προστεθεί προειδοποίηση για ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Επίσης, στα πρακτικά του RKI της 30ής Οκτωβρίου 2020:

(…) δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση των μασκών FFP2 εκτός για λόγους επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, αυτό θα μπορούσε επίσης να γίνει γνωστό στο κοινό.

Όσον αφορά τα παιδιά και την κακοποίηση που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των ετών της “πανδημίας”, στο πρωτόκολλο της αντιμετώπισης κρίσης της 21ης Οκτωβρίου 2020 διαβάζουμε:

Οι υποχρεωτικές μάσκες για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου συζητούνται επικριτικά λόγω των πιθανών μακροπρόθεσμων συνεπειών: κατάθλιψη, αύξηση της χρήσης ναρκωτικών.

Ήδη, στις 16.12.2020, το RKI προειδοποιεί:

-Έμμεσες αρνητικές επιπτώσεις του εγκλεισμού λόγω κενών στη θεραπεία της φυματίωσης, αναστολή των προγραμματισμένων εμβολιασμών ρουτίνας.
-Αναμένεται αύξηση της βρεφικής θνησιμότητας.
-Ορισμένες από τις συνέπειες του εγκλεισμού είναι σοβαρότερες από την ίδια την COVID.

Το συμπέρασμα; Δεν υπήρχε καμία ένδειξη οφέλους (αυτοπροστασία και προστασία των άλλων), αντιθέτως ήταν γνωστές οι πιθανές βλάβες στον πληθυσμό. Παρόλα αυτά, επιβλήθηκε υποχρέωση χρήσης φίμωτρου σε όλους τους χώρους.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, τα πρακτικά της ομάδας κρίσης του RKI καταγράφουν τις ακόλουθες διαπιστώσεις από την επίσκεψη στην Κίνα ενός -ακόμα ανώνυμου- υπαλλήλου:

Ηλικιακή κατανομή: τα παιδιά αποτελούν το 2% των κρουσμάτων σε μεγάλη μελέτη, παιδιατρικό νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι όλα ασθένησαν χωρίς επιπλοκές- επίσης δεν επικρατούν στις αλυσίδες μετάδοσης- σχολεία, παιδικοί σταθμοί δεν είναι στο προσκήνιο, τα παιδιά δεν είναι σημαντικοί κρίκοι στις αλυσίδες μετάδοσης (….) ο ρόλος των παιδιών μάλλον υποδεέστερος (σε αντίθεση με τη γρίπη), πρέπει να γίνουν περισσότερες μελέτες.

Στις 12 Μαρτίου 2020, το κλείσιμο των σχολείων αποφασίστηκε ωστόσο στη Διάσκεψη των Υπουργών. Μία από τις κινητήριες δυνάμεις ήταν ο Christian Drosten, ο οποίος είχε αλλάξει ριζικά τη γνώμη του για το κλείσιμο των σχολείων εν μία νυκτί λόγω ενός δοκιμίου για την ισπανική γρίπη από το 2007 και ξαφνικά τάχθηκε υπέρ τους. Δεν υπάρχει καμία κατανοητή αιτιολόγηση στα πρακτικά.

Την επομένη του κλεισίματος των σχολείων (13 Μαρτίου 2020) αναφέρεται:

Σε μια άλλη δημοσίευση (την οποία επικαλείται ο [μαυρισμένο]), η αποτελεσματικότητα του κλεισίματος των σχολείων μοντελοποιήθηκε, αλλά η δημοσίευση αναφέρεται στη γρίπη.

Στις 30 Νοεμβρίου διαβάζουμε επίσης:

Τα σχολεία τείνουν να μην είναι η κινητήρια δύναμη, και το κλείσιμο των σχολείων θα επιδείνωνε μάλλον την κατάσταση, αλλά οι αρχές της υγιεινής θα πρέπει επίσης να εφαρμοστούν αυστηρότερα.

Όπως είναι γνωστό, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον κορονοϊό προβλήθηκε επανειλημμένα στους πολίτες ως ένας τρόπος προστασίας των ευάλωτων ατόμων. Αυτό έφτασε μέχρι το σημείο να κλειδώνουν κυριολεκτικά τους ηλικιωμένους και άρρωστους σε οίκους ευγηρίας και να απομονώνονται από τους συγκατοίκους, τους συγγενείς και τους φίλους τους απαγορεύοντας τις επισκέψεις. Η ομάδα των ανθρώπων που υποτίθεται ότι έπρεπε να προστατευτεί από τα πάντα υποβλήθηκε έτσι στα πιο σκληρά μέτρα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο η περίθαλψη υποφέρει σημαντικά όταν οι άνθρωποι κρατούνται δύο μέτρα μακριά από αυτούς που έχουν ανάγκη και ένα καθεστώς “test” και αναρρωτικών αδειών επιδεινώνει την κρίση περίθαλψης. Είναι επίσης αντιπαραγωγικό για την πρόληψη πνευμονίας και εμβολών/θρομβώσεων (τακτική άσκηση στον καθαρό αέρα, καλή διάθεση μέσω κοινωνικών επαφών) αν οι άνθρωποι απομονώνονται ή κρατούνται στο κρεβάτι σε καταστολή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η Die Welt αναφέρει ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στα νοσοκομεία μόνοι τους. Ο αριθμός των ενοίκων γηροκομείων είναι πιθανό να ανέρχεται σε εκατομμύρια. Κάποιοι από αυτούς έχουν επίσης πεθάνει από μοναξιά (μη θέληση πλέον για ζωή). Πολλοί έχουν γίνει πιο επιρρεπείς σε σοβαρά κρούσματα λόγω κακής θεραπείας, και ορισμένοι άνθρωποι έχουν διασωληνωθεί μέχρι θανάτου. Τι λένε τα πρωτόκολλα του RKI σχετικά με αυτή τη σκληρή μεταχείριση των ηλικιωμένων και των ασθενών;

2 Μαΐου 2020:

Ειδικότερα, τα ηλικιωμένα και πολύ ηλικιωμένα άτομα που βρίσκονται σε κατ’ οίκον φροντίδα ή παρόμοιες εγκαταστάσεις δηλώνουν ότι αντιλαμβάνονται τις παράπλευρες απώλειες της κοινωνικής και φυσικής απομόνωσης ως χειρότερες από το φόβο τους για πιθανό θάνατο από την COVID-19.

PCR-test: δημιουργία δεδομένων για την αιτιολόγηση της “πανδημίας”

Ενώ το RKI διέσπειρε τον πανικό στις συνεντεύξεις Τύπου και στις καθημερινές και εβδομαδιαίες “εκθέσεις κατάστασης” – η πολιτικά υποκινούμενη κλιμάκωση της κατάστασης κινδύνου για τον πληθυσμό από “μέτρια” (16.03.20) σε “υψηλή” (17.03.2020) περιλαμβανόταν επίσης στην “έκθεση κατάστασης” – το δελτίο του RKI της 9ης Απριλίου 2020 έδειχνε ήδη ότι ο αριθμός των τεστ τριπλασιάστηκε τον Μάρτιο. Και κάθε μία από τις εβδομαδιαίες εκθέσεις για τη γρίπη που δημοσίευσε το RKI καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου του κοροναϊού (βλέπε εδώ) έδειξε ότι δεν υπήρξαν περισσότερες επισκέψεις σε γιατρούς και νοσηλείες λόγω λοιμώξεων του αναπνευστικού από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια (στη πραγματικότητα ήταν μάλλον λιγότερες).

24.03.2020:
-το AGI αναφέρει ότι δεν υπάρχει σχετική κυκλοφορία του SARS-CoV-2
-Πολλά εργαστήρια αναφέρουν αυξημένη δυνατότητα ελέγχων
-Η δυναμικότητα των ελέγχων δεν πρέπει να κοινοποιείται στον έξω κόσμο

25.03.2020:

  • Καλύτερα να μην διατυπωθούν οι τάσεις προς το παρόν, διαφορετικά μπορεί να είναι δύσκολο να δικαιολογηθούν περαιτέρω μέτρα.

26.03.2020:

  • Σύμφωνα με τη σύσταση του RKI, δεν πρέπει να υποβάλλονται σε έλεγχο ασυμπτωματικά άτομα

Στις 06.04.2020 διαβάζουμε:

Το γενικό ερώτημα είναι αν ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται σήμερα λόγω των περισσότερων ελέγχων.
Η επέκταση των ελέγχων μπορεί να δημιουργήσει μια τεχνητή αύξηση χωρίς να αλλάξει η επιδημιολογική πορεία, αλλά δεν διαθέτουμε αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με αυτό. Οι έλεγχοι έχουν πράγματι αυξηθεί, ενώ το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων έχει μειωθεί από 13 σε 8,5%.

Ήδη, το Φεβρουάριο του 2020, οι ειδικοί του ινστιτούτου ανέφεραν:

Ένα θετικό αποτέλεσμα PCR μετά την ανάρρωση δεν συνδέεται απαραίτητα με μεταδοτικότητα.

Νωρίτερα δε, ήδη από τις 20 Ιανουαρίου 2020, το RKI αναφέρει:

Το PCR ανταποκρίνεται στους άλλους κορονοϊούς, ο SARS θα μπορούσε να εμφανιστεί ως θετικό τεστ, αλλά επί του παρόντος δεν κυκλοφορεί.

Ενέσεις και πειραματισμοί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, στοιχεία και δεδομένα

8 Ιανουαρίου 2021 (κατά την έναρξη της πρώτης μεγάλης εκστρατείας εμβολιασμού):

Η επίδραση του εμβολίου δεν είναι ακόμη γνωστή
Η διάρκεια της προστασίας είναι επίσης άγνωστη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, μόλις τέσσερις εβδομάδες αργότερα, 2.370.735 άτομα στη Γερμανία είχαν ήδη λάβει τον πρώτο “εμβολιασμό” και άλλες τέσσερις εβδομάδες αργότερα ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί σε 5.420.388.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, το αφεντικό του RKI Wieler διαφημίζει την AstraZeneca με μεγάλο πάθος σε συνέντευξη Τύπου.

Το εμβόλιο της βρετανοσουηδικής παρασκευάστριας εταιρείας είχε δεχτεί κριτική λόγω παρενεργειών και χαμηλότερης αποτελεσματικότητας σε σύγκριση με άλλα εμβόλια, έγραφαν τότε όλα τα γνωστά ΜΜΕ, που ουσιαστικά αντέγραφαν το ένα το άλλο. “Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν ήθελαν να εμβολιαστούν με αυτό”. Ο Wieler δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων: “Αυτά τα εμβόλια που έχουμε εγκρίνει είναι όλα εξαιρετικά αποτελεσματικά και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μπορούσα να απολαύσω και εγώ ο ίδιος σύντομα αυτό το εμβόλιο της AstraZeneca.”

Ο μετέπειτα υπουργός υγείας Lauterbach ανέφερε στο Twitter στις 11 Μαρτίου:

“(1) Με βάση την ανάλυση του EMA, η συχνότητα εμφάνισης θρόμβωσης δεν αυξάνεται μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca. Κατά την άποψή μου, το εμβόλιο δεν θα έπρεπε να έχει διακοπεί με βάση ένα περιστατικό στη Δανία. Η ζημιά στην εμπιστοσύνη είναι τεράστια. (2) Οι θρομβώσεις αποτελούν συχνή συνέπεια του Covid. Από αυτό ακριβώς προστατεύει το εμβόλιο της AstraZeneca. Υποστηρίζω ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και ότι η αποτελεσματικότητά του είχε μάλιστα υποτιμηθεί πολύ στην αρχή. Θα το έπαιρνα ανά πάσα στιγμή”.

Δυστυχώς, η μελέτη έγκρισης του κατασκευαστή δεν ήταν σε θέση να παράσχει καμία πληροφορία σχετικά με την αποτελεσματικότητα έναντι σοβαρής ασθένειας και θανάτου και υποσχέθηκε μόνο μια σχετική αποτελεσματικότητα μικρότερη του 1% έναντι του συμβάντος “θετικό τεστ PCR συν σύμπτωμα κρυολογήματος” – και αυτό με το τίμημα μιας πιθανότητας άνω του 50% για σοβαρά συμπτώματα κρυολογήματος ως παρενέργεια.

Στις 19 Μαρτίου, η ομάδα διαχείρισης κρίσης έλαβε ασφαλώς προειδοποιητικά μηνύματα σχετικά με το τότε “υπό όρους εγκεκριμένο” προϊόν:

AstraZeneca: Μεγάλος ενθουσιασμός γενικά
12 περιστατικά με φλεβική θρόμβωση, όλα … μετά τον εμβολιασμό
Το PEI είχε 1.600 αναφορές τη Δευτέρα
Το κέντρα φαρμακοεπαγρύπνησης δεν ανταποκρίνεται καλά
Η Νορβηγία [αναστέλλει] τον εμβολιασμό μέχρι νεωτέρας
Το AstraZeneca θα εξακολουθήσει να χορηγείται κανονικά

Στις 3 Απριλίου 2021, ο Wieler πιθανότατα “εμβολιάστηκε” με το AstraZeneca. “Είμαι χαρούμενος και ευτυχής που εμβολιάστηκα με το εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα το πρωί“, ανέφερε. Στις 8 Απριλίου 2021, ο Lauterbach πραγματοποίησε και αυτός “διαφήμιση” στο προϊόν της AstraZeneca.

Μόλις μία ημέρα αργότερα, τα πρακτικά του RKI της 9ης Απριλίου 2021 αναφέρουν:

“…επίσης στους άνδρες εικοσαπλάσια επίπτωση σε σύγκριση με την επίπτωση υποβάθρου” της φλεβικής θρόμβωσης. “Το εμβόλιο της AstraZeneca συνιστάται πλέον μόνο για ηλικίες >60 ετών”

Στις 14 Μαΐου 2021, ο υπουργός Υγείας Jens Spahn “σκόπιμα” εμβολιάστηκε με το εμβόλιο AstraZeneca – ως κάτω των 60 ετών, ενάντια σε όλες τις συστάσεις.

Αρκετό ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι τα δεδομένα για το ποιος είναι “πλήρως εμβολιασμένος” άλλαζαν από ώρα σε ώρα.

Υπ. Υγειας (BMG)/RKI, 19.03.2021:
“Δύο εμβολιασμοί υπολογίζονται ως πλήρης εμβολιαστική προστασία”
RKI, 19.03.2021:
“Εάν υπάρχει αρκετό εμβόλιο, εξετάζεται το ενδεχόμενο αναμνηστικών εμβολιασμών”

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο. Πρωτόκολλα RKI, 28 Σεπτεμβρίου 2020 (σελίδα 1567):

-Δεδομένα από μελέτες σταδίου 3 δεν είναι ακόμη διαθέσιμα….[..]
-Η έγκριση του FDA πριν από τις αμερικανικές εκλογές δεν είναι επιθυμητή, ούτε καν από τις ευρωπαϊκές αρχές, δηλαδή τα πρώτα αποτελέσματα δεν θα είναι διαθέσιμα πριν από τον Νοέμβριο.
-Όλοι οι κατασκευαστές εμβολίων παράγουν ήδη εμβόλια…..[…..]

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Στο μεταξύ, ακολουθήστε το #RKIFiles στο κανάλι μας στο Telegram.

eyewideopen.org

https://orthodoxostypos.gr