Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

"Εγ-κληματική αλλαγή"

 Πριν λίγες ημέρες έκανα μια ανάρτηση περί κλιματικής αλλαγής, ενός όρου που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τη Νέα Τάξη πραγμάτων και τους πιστούς της, αφού αποφεύγει να πει ότι το κλίμα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία πάντα άλλαζε από περιόδους παγετώνων σε περιόδους τροπικές και θερμές και αντίστροφα, και επικαλούνται στατιστικά στοιχεία κάποιων εκατοντάδων ετών που είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στη τεράστια περίοδο ύπαρξης του σύμπαντος κόσμου.

 Επίσης αποφεύγουν (και είναι λογικό για αυτούς που έχουν επιλέξει να ζουν όπως θέλει το σύστημα) να πουν ότι αυτό που επηρεάζει το κλίμα είναι η ανθρώπινη αμαρτία, όχι μόνο εννοώντας την ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση, αλλά και η ανηθικότητα τα ίδια αποτελέσματα έχει.

 Φυσικά αυτά δεν μπορεί να τα δεχθεί κάποιος που δεν έχει μελετήσει έστω και λίγο την Καινή Διαθήκη και το τί λέει ο Απόστολος Παύλος για τη φύση, ότι και αυτή η κτισις έχει παραδοθεί στη φθορά και συμπάσχει μαζί με τον άνθρωπο. "οἴδαμεν γάρ ὅτι πᾶσα ἡ κτίσις συστενάζει καὶ συνωδίνει ἄχρι τοῦ νῦν" (Ρωμ. 8,22)

 Θα ήταν προτιμότερο να ονομαστεί "εγκληματική αλλαγή" αφού η μετατροπή του ανθρώπου στο να λατρεύει φανερά το σατανά, την ανηθικότητα, την ειδωλολατρία της σάρκας και του χρήματος, αυτόματα καθιστά τον άνθρωπο από πλάσμα ικανό για το καλύτερο, σε εγκληματία ικανό για το χειρότερο. Και ο διάβολος φίλους δεν έχει.

 Μέχρι να έρθει ο καιρός να έρθει ο δικός του επίγειος "βασιλιάς" έχει βαλθεί να καταστρέψει το κλίμα, τη φύση, τις καλλιέργειες , τη θάλασσα και τον πλούτο της και όλοι να είναι εξαρτώμενοι από ένα απόλυτα ελεγχόμενο σύστημα. Για αυτό και τα εμβόλια, τα επιδόματα, οι ελεγχόμενες ειδήσεις, το κοινό λεξιλόγιο της woke ατζέντας, και όλα μέρη του "παιχνιδιού" μέχρι το τελικό σφράγισμα...
Αυτά ήταν τα ψιλά γράμματα της ανάρτησης που έκανα και πάλι πολύ επιγραμματικά έγραψα τις σκέψεις μου. Δυστυχώς ελάχιστοι κατάλαβαν το πνεύμα της ανάρτησης...
 

Vassilis Kostoulas

https://proskynitis.blogspot.com/2024/07/blog-post_96.html