Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ἐμβόλιο κορωνοϊοῦ – Ἀνεπιθύμητες ἐνέργειες καί θάνατοι

   Κάποτε θα φανούν όλα. Κάποτε θα γίνουν αντιληπτά από όλους. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πάντα. Ακόμη και ο δικός μας ΕΟΦ, ο σιωπηλός μάρτυς της πανδημίας και των εμβολίων, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σχετίζεται με θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις το 1% δηλώνεται με κίτρινη κάρτα. Τόσο σοβαροί και σωστοί είμαστε.

   Παρόλα αυτά βρέθηκαν καλοθελητές ιατροί, πλούσια αμειφθέντες στο πρόσφατο παρελθόν (νομότυπα φυσικά), να ψελλίσουν ότι αυτά δεν είναι τίποτε-τα γνωρίζαμε- και ότι στις ανεπιθύμητες ενέργειες ανήκει και ο απλός πυρετός (υποβαθμίζοντας έτσι τις σοβαρότατες ανεπιθύμητες ενέργειες). Βέβαια ουδείς είπε ότι στις παρενέργειες ανήκουν και οι θρομβώσεις, και οι μυοκαρδίτιδες, και τα εγκεφαλικά, και η αύξηση των αυτοανόσων, και η επιδημία των αιφνιδίων θανάτων, και η έκρηξη των κακοηθειών, κλπ. Καταστάσεις πρωτοφανείς για εμβόλιο. Μα δεν αισχύνονται καθόλου; Αλήθεια, που είναι τώρα κρυμμένοι όλοι οι τηλεαστέρες της ιατρικής που μας απειλούσαν τρία χρόνια;

   Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα να απαντήσουν αυτοί οι αστέρες καθώς και τα τα μέλη της επιτροπής των σοφών. Μετά από πόσους θανάτους αποσύρθηκε αστραπιαία το αρχικό εμβόλιο κατά του ιού Ρότα; Αν το γνωρίζουν και αν το θυμούνται και αν θέλουν να μας το πούνε.

Ι. Καβαλιώτης – Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης

https://orthodoxostypos.gr