Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»

1986. ψηφίστηκε ο νόμος 1609/1986 με τίτλο «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης και προστασία τής υγείας τής γυναίκας και άλλες διατάξεις». Τον είχε εισηγηθεί ο τότε υπουργός υγείας & κοινωνικών ασφαλίσεων τού ΠΑΣΟΚ Γιώργος Γεννηματάς.
Τίς 28 Ιουνίου τού 1986 λοιπόν δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα τής κυβερνήσεως, το υπέγραψε ο υπουργός υγείας κος Γιώργος Γενηματάς, ο υπουργός δικαιοσύνης κος Απόστολος Κακλαμάνης, ο υπουργός οικονομικών κος Δημήτρης Τσοβόλας, και το επικύρωσε ο πρόεδρος τής Δημοκρατίας κος Χρήστος Σαρτζετάκης.

Ήταν άραγε υπέρ τής προσωπικής, κοινωνικής και εθνικής υγείας αυτός ο νόμος; Μήπως ήταν και υπέρ τού προσωπικού (ατομικού) δικαίου, μήπως ήταν υπέρ και τού κοινωνικού και εθνικού δικαίου; Μήπως τέλος ήταν και υπέρ τής προσωπικής, κοινωνικής και εθνικής οικονομίας; Τίποτε λοιπόν δεν ήταν υπέρ, αντιθέτως ήταν όλα κατά. Κατά Τού Θεού εν πρώτης, κάνοντας το θέλημα τού αντιθέτου (Σατανά και τών διαβόλων του, και τών αντίχριστων οργάνων του= παλιάνθρωπων) διότι παραβιάσατε το: «ού φονεύσεις», δεύτερον κατά τού πραγματικού ατομικού συμφέροντος, δηλαδή πρώτα υπέρ τής ψυχής μετά θάνατον, έπειτα υπέρ τής σωματικής και ψυχικής υγείας, και ακολούθως υπέρ τής κοινωνικής δικαιοσύνης αγωνιζόμενοι (διότι καλεστήκατε εκ τού Θεού να προστατέψετε μία ανθρώπινη ανυπεράσπιστη ζωή, και δεν το κάνατε).

Τότες γιατί κύριοι υπουργοί το υπογράψατε; Γιατί τέλος κύριε πρόεδρε τής Δημοκρατίας (ο καθένας, παλαιότερος και νυν) το επικυρώσατε; Είναι τελικά διακοσμητικός ο ρόλος σας; και έχει άδικο ο λαός που αποκαλεί αυτό τον θεσμό ως «διακοσμητική γλάστρα»; Γιατί όλοι λοιπόν εσείς οι πολιτικοί, το αντιμετωπίσατε τόσο τραγικά; τόσο λάθος; τόσο εγωιστικά (το πολιτικό σας . . «συμφέρον»)
Και εν έτος 2020 δείτε όλοι εσείς οι πολιτικοί το τραγικό εκείνο λάθος πώς το υπερασπίζεστε ακόμα!
ΔΕΙΤΕ: «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κατέβουν το συντομότερο οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό. Με δική της ανακοίνωση η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει πως οι αφίσες θα αποσυρθούν κατόπιν εντολής του υπουργού και αφού η διοίκηση κρίνει πως «η καμπάνια κατά τών αμβλώσεων στο δίκτυο του Μετρό μπορεί να θεωρηθεί υπαινικτική για τα δικαιώματα τών γυναικών».

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ: Ὅταν συναντήθηκαν οἱ δύο πομπές, τοῦ θανάτου ἀπό  τήν μία και  τῆς  ζωῆς ἀπό  την  ἄλλη, ἐκεῖνο πού ἐκίνησε τόν Χριστό να  ἀναστήσει  τον  υἱό  τῆς χήρας ἦταν τό γεγονός ὅτι «ἐσπλαχνίσθη ἐπ’ αὐτήν». Αὐτή τήν φορά κανείς δεν τόν προσκάλεσε παρά μόνο ἡ εὐσπλαχνία του. Ὁ Χριστός εἶναι ἡ ζωή. Το ἐδήλωσε ὁ ἴδιος:  «ἐγώ  εἰμί   ἡ ὁδός, ἡ  ἀλήθεια  και  ἡ ζωή».

Αγαπητοί πολιτικοί μας, όταν   σάς χτυπήσει την πόρτα    ο  θάνατος, γιατί θα  αντιμετωπίσετε (όπως όλοι μας εμείς   οι άνθρωποι)  αργά η γρήγορα  τίς  αρρώστιες, σάς παρακαλούμε πολύ, να   ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, αλλά τής ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ.   Εγωιστές, και επιδειξίες, όπως πάντα!  Πλανεμένοι ότι θα σάς καταγράψει η ιστορία. Όμως, ο κόσμος  όλος θα γίνει στάχτη και αποκαΐδια, κουρνιαχτό θλιβερό (στο τέλος τού επίγειου κόσμου), και καμμιά επίγεια βιβλιοθήκη δεν θα υπάρξει για να σάς κατοχυρώσει ως ιστορικά και ωραία πρόσωπα. Κανένας ζωντανός επίγειος αναγνώστης  δεν θα ζεί για να σάς   διαβάσει το δήθεν ωραίο σας  βιογραφικό.  Η μόνη   ζώσα  και  αιώνια  βιβλιοθήκη  θα  είναι τής  Άνω Ιερουσαλήμ (ο παράδεισος) ο βίος των σωσμένων,   καταγράφοντας μόνο τα καλά τους έργα.

Θυμηθείτε,  όταν γίνατε πολιτικοί, κινηθήκατε ίσως αρχικά να προσφέρετε με ειλικρίνεια, όμως φαίνεται ψευδώς, η με σαθρά στηρίγματα, και αυτό αποδείχτηκε  ότι:  για τον ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ  ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, για τούς  δήθεν αγώνες  σας, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, όπως τής ανυπεράσπιστης ζωής (κυοφορούμενες ζωές και ψυχές) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (γενικότερα).

ΙΔΟΥ Ο  ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ  λοιπόν,   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ ΩΣ  «ΕMB-ΟΛIA», ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕMB-ΟΛIA.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ.    Προωθείτε τον  θάνατο και όχι την ζωή.

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ   ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ   ΤΗΝ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ   ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ= ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο αυτό δεν θέλει μόνο να υποδείξει το κακούργημα, και τούς υπαίτιους τών δημοσιευμένων κακουργημάτων εκ των ιδίων  (πού τα δημοσίευσαν, δηλώνοντας τίς προθέσεις τους επωνύμως) αλλά και την θεραπεία αυτών τών ανθρώπων πού βαρύνονται από τίς κακουργηματικές τους  πράξεις.  Στείλτε το σε πολιτικούς συνανθρώπους μας  που  τούς αγαπάτε πραγματικά. Χρέος  τών ορθοδόξων χριστιανών να αγαπούν όλους τούς ανθρώπους πραγματικά, χωρίς τίς αμαρτίες τους, χρέος μας να ευρίσκουμε τρόπους να τούς ελαφρώσουμε από τις αμαρτίες τους.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:  Όσοι πολιτικοί, και όχι μόνον, αλλά και όσοι με τον προφορικό και γραπτό τους λόγο και έργα υπερασπίστηκαν τό «δικαίωμα» των   εκτρώσεων, κυρίως δημόσια πρόσωπα (δημοσιογράφοι, κλπ) πού εμπλέκονται σέ «δικαιώματα» υπέρ τών εκτρώσεων, και έτυχε και το διάβασαν αυτό εδώ, και διαλέξαν την μετάνοια, να βγούν και να δημοσιοποιήσουν ΤΩΡΑ νέο κείμενο ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.  Μετά να εξομολογηθούν σε ορθόδοξο ιερέα, και να κοινωνήσουν.      Προλαβαίνετε, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!  Προασπίστε την ΖΩΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ  Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ  ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ  ΕΤΟΥΤΗ  ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. –