Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Φώναζε ὁ δαίμονας πρίν τα ΑΓΙΑ ΦΩΤΑ "φέτος τα νερά είναι δικά μου"

Στο ιστορικό, άγιο και μαρτυρικό Μεσολόγγι που το περικυκλώνουν τόσα νέρα (ουσιαστικά πλέει μέσα σε αυτά) συνέβη το εξής γεγονός που μας μεταφέρθηκε προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Ένας αξιολύπητος συνάνθρωπος μας, μια δυσκολεμένη ψυχούλα κατέφυγε στο Πετραχήλι του Ιερέα τις γιορτινές ημέρες που ήταν βάσει της ΚΥΑ ανοιχτοί οι Ιεροί Ναοί για να του διαβάσει τις ευχές που έχει η εκκλησία μας για τον εξορκισμό. Τα παρακάτω, όπως μας μεταφέρθηκαν: 
"Στο Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα ένας ιερέας έκανε εξορκισμό σε μια ψυχή, ο δαίμονας από μέσα φώναζε: τραγοπαπες ότι και να κάνετε φέτος τα νερά είναι δικά μου ακούτε δικά μουυυυυυ ---"

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΓΙΑΣΜΟ - ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΚΑΙ ΠΟΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ - ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (και όπως φαίνεται ο τελευταίος μιλάει και χαίρεται, για λίγο όμως ακόμα , ουσιαστικά αποκαλύπτεται. )


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/01/blog-post_57.html