Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Σοβαρό ἠθικό θέμα σχετικά μέ τό ἐμβόλιο. Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (24-1-2021, Ἀπόσπασμα ομιλίας)

Έπειδή πολλοί με ρωτάνε για το εμβόλιο, ήθελα να πω ένα, ίσως το πιο βασικό για το οποίο δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το πράγμα, είναι το ότι, αυτό το εμβόλιο για να φτιαχτεί, είτε στο στάδιο της έρευνας, του πειράματος, είτε στο στάδιο της παραγωγής, έχει χρησιμοποιήσει ανθρώπους, έμβρυα δηλαδή, εκτρωμένα, τα οποία φονεύθηκαν δηλαδή και πήραν τα κύτταρα τους. Και όποιος το κάνει δηλαδή αυτό το εμβόλιο, είναι σαν να αποδέχεται, όχι σαν, αλλά αποδέχεται όλη αυτή την τεχνική που είναι ουσιαστικά φόνος και γίνεται και αυτός συνένοχος σε αυτό το φόνο.
Aυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν πρέπει κανείς να συμμετάσχει σε αυτήν όλη την προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών, καμπαλιστών. να επιβάλλουν την νέα τάξη πραγμάτων γιατί εκεί στοχεύει το εμβόλιο, σαν να μας κάνουν τερματικά υπολογιστών και μετά με τους δορυφόρους να μας ελέγχουν. Και αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι μέσα από τα κείμενα τα ίδια τα δικά τους, αυτός είναι ο τελικός τους στόχος. 
Αφήνω που όλα αυτά, προωθούνται από ανθρώπους, οι οποίοι κλείσανε τις εκκλησίες και τώρα τάχατες, τις ανοίγουν με 25 ανθρώπους. Ενώ μία ενορία μπορεί να έχει πενήντα χιλιάδες, αφήνουν είκοσι πέντε ανθρώπους να πάνε μέσα στην εκκλησία. Πολύ μεγάλο άνοιγμα κάνουν, μας κοροϊδεύουν δηλαδή... 

Λοιπόν, δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους, που μας λένε ότι όλα αυτά είναι για την υγεία σας, αλλά πολύ περισσότερο το ότι, συμμετέχει κανείς σε αυτό τον φόνο των αθώων υπάρξεων. Το λέμε ότι είμαστε κατά των εκτρώσεων, εφόσον είμαστε κατά και είμαστε βεβαίως, κατά του φόνου των ανυπεράσπιστων αυτών ανθρώπων, των εμβρύων, δεν πρέπει ποτέ να συμμετάσχουμε σε μία διαδικασία που τα χρησιμοποιεί αυτά. 

Να είμαστε αισιόδοξοι, να είμαστε χαρούμενοι και πολύ γρήγορα όλη αυτή η μεγάλη απάτη, η παγκόσμια απάτη θα φύγει από το παγκόσμιο προσκήνιο, με την προσευχή των χριστιανών των ορθοδόξων και με τις πρεσβείες της Παναγίας της Θεοτόκου, την οποία να παρακαλάμε συνεχώς και των αγίων. 

Να παρακαλάμε να μην γίνουν όλα αυτά τα φοβερά και ο παγκόσμιος πόλεμος και η πείνα και όλα αυτά, τα οποία έρχονται βεβαίως για τις αμαρτίες μας, αλλά αν υπάρξει μετάνοια έστω και την ύστατη ώρα, ο Θεός θα τα πάρει πίσω και θα ακυρωθούν ή θα αναβληθούν και θα πάνε για πιο μετά. 

Ας αγωνιζόμαστε λοιπόν με μετάνοια, με σωστή ζωή, να ευαρεστήσουμε στον Θεό και έτσι να κλαίμε όπως οι Νινευίτες και να ελκύσουμε έτσι την χάρη του Θεού.

Τῷ δέ Θεῷ ἡμῶν, πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Δι' ευχών των αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Αμήν

(Ἱ.Μ. Ἁγίας Τριάδος Ἐδέσσης)
καί τό νέο ἱστολόγιο
(Απομαγνητοφώνηση: ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ & ΩΦΕΛΙΜΑ. Ομάδα στο viber)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου