Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τα φαινόμενα της ανηθικότητας, ξεδιαντροπιάς και του γυμνισμού

Γ.Ζερβος και ΝΙΣ
Τηλεθεατής: Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Ζερβό, ποιά ήταν η άποψη του πατρο Κοσμά και αν είπε κάτι για το θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών, της κλωνοποίησης, των γάμων μεταξύ των ομοφυλοφίλων, αυτά που συμβαίνουν στην εποχή μας αλλά τα είχε προφητεύσει.
Γεώργιος Ζερβός: Ο κ. Σωτηρόπουλος θα μας απαντήσει, να είστε καλά.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Δεν είπε φυσικά τίποτε για κλωνοποιήσεις και λοιπά, την ανηθικότητα όμως την πολεμούσε και γι’ αυτό είπε για αυτά τα φαινόμενα που φθάσανε στο σημείο να προβάλλουν ακόμα και τα παρα φύση αμαρτήματα, είπε «θα βγει ο καταραμένος διάβολος από το καυκί του»!
Γεώργιος Ζερβός: Μάλιστα, η ξετσιπωσιά.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Για τον γυμνισμό δε, την αναισχυντία και την αναίδεια του γυμνισμού είπε το εξής. Εκήρυττε σε μια πόλη εδώ στα Επτάνησα, στην Κεφαλλονιά νομίζω και είδε με το χάρισμα που είχε ότι 4 αριστοκράτισσες γυναίκες που εφήρμοζαν τον ενετικό συρμό μισοξεστήθωτες ετοιμάζονταν να πάνε να ακούσουν το κήρυγμά του και έστειλε ένα πρόσωπο και είπε «να πεις σ’ αυτά τα είδωλα, να μην έρθουν να ακούσουν κήρυγμα». Εναντίον της αμαρτίας, της αναιδείας, όλων των αμαρτιών.
Όλη την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ