Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας... (έκκληση βοήθειας)

Σχετική εικόνα
Το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας,
πρέπει να συνεχιστεί και χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό.
Χαίρετε εν Χριστώ αδελφοί μας. Όπως ίσως θα έχετε πληροφορηθεί, χάριτι Θεού, έχει δημιουργηθεί μία συναλληλία, μία ευλογημένη ομάδα, ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας, η οποία έχει βάλει σκοπό-στόχο, να διαδώσει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, παντού, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο.

Το αξιοπρόσεκτο και άκρως συγκινητικό, είναι ότι το όλο έργο, οι άνθρωποι που στελεχώνουν αυτήν την ευλογημένη ομάδα, το πραγματοποιούν αποκλειστικά για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου και όχι για να καρπωθούν οι ίδιοι κάποιο όφελος. Για αυτό άλλωστε, τις περισσότερες φορές, μας στέλνουν, από την Αθήνα όπου εδράζεται ο Πρόμαχος, τελείως δωρεάν, τα εκατοντάδες βιβλιαράκια των Χαιρετισμών της Μάνας μας, τα οποία έπειτα, δίνουμε, δωρεάν, σε όλο τον κόσμο που τα ζητάει και τα έχει ανάγκη.
Τον τελευταίο καιρό, ο Πρόμαχος, δυσκολεύεται οικονομικά να αντεπεξέλθει και έτσι δεν έχει την δυνατότητα να μας αποστείλει Χαιρετισμούς.
Ως ένας νέος, τέκνο του Αγίου Δημητρίου, που έχω ωφεληθεί τα μέγιστα από αυτούς τους εξαίρετους ανθρώπους του Θεού, που είχαν την καλωσύνη, να μου στέλνουν, για πολύ καιρό, τόσους χιλιάδες Χαιρετισμούς και τους οποίους έδινα σε εσάς, για να τους διαβάζετε και να αγιάζεστε, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας θερμοπαρακαλέσω, να στηρίξετε οικονομικά το όλο έργο, από το υστέρημα σας, έτσι ώστε να μπορέσουν και πάλι οι Χαιρετισμοί, να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο... Σας παρακαλώ θερμά. Πιστέψτε με, αξίζει.
Είθε η γλυκιά μας μανούλα, η Κυρία Θεοτόκος, να μας φωτίσει όλους, να κάνουμε ότι περνάει, από το χέρι μας, για να συνεχιστεί αυτό το ιερότατο έργο. ΑΜΗΝ.

                                               Με ειλικρινή αγάπη προς την Παναγία.
                                                               Άγις Μπεκιάρης.
                                                           Τέκνο Αγίου Δημητρίου.

Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει, σας δίνω το τηλέφωνο του υπεύθυνου του Προμάχου Ορθοδοξίας και καλού μου φίλου, κ. Αριστομένη Φλουράκη 6980152079.