Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

"ἡ τελεία ἀγάπη ἔξω βάλλει τὸν φόβον"

 
Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα. Αλλά όταν κάνεις παρέλαση για να επιβάλεις την διαφορετικότητα σου με τέτοια συνθήματα τότε μέσα σου κυλάει φασιστικό αίμα. Όταν θέλεις να επιβάλεις κάτι με μίσος τότε δεν θα γίνεις ποτέ ο αγαπημένος που επιθυμείς διότι έχεις ήδη επιλέξει τον δρόμο της τοξικής μοναξιάς.

Όχι αγαπητοί μου ομοφυλόφιλοι δεν διεκδικείτε δικαιώματα…. Απλά από ό,τι φαίνεται ή μάλλον από αυτό που προβάλλετε πίσω από την σεξουαλική επιλογή σας κρύβεται μια ιδεολογία μίσους, ρατσισμού, κακίας, τοξικότητας και ανθελληνισμού. Σας αγαπάμε διότι είστε εικόνες Θεού αλλά με τέτοιες συμπεριφορές μεταμορφώνεστε σε ομοιώματα των δαιμόνων.
Αν το δικό σας σύνθημα είναι «Να ζήσουμε εμείς και να πεθάνουν οι άλλοι», κάποιοι άλλοι να ξέρεις έχουμε άλλο σύνθημα «Να πεθάνουμε εμείς για να ζήσει ο άλλος». Οπότε η δική σας αγάπη είναι ένας προβατόσχημος λύκος άρα είναι μια αγάπη που πάσχει και είναι επικίνδυνη. Η τέλεια και η πραγματική αγάπη κανονικά όχι μόνο φόβο δεν προκαλεί αλλά προσεκλύει την ενότητα, την αγκαλιά και προάγει τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Για ποιά λοιπόν αγάπη μιλάνε; Όταν θέλεις να πεθάνει ο άλλος και να ζήσεις εσύ τι είδους αγάπη είναι αυτή; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει; Όταν κάνεις παρέλαση για κάποια μορφή δικαιωματισμού και βρίζεις την Θρησκεία, μιλάς για την συνθήκη των Πρεσπών, για την Μακεδονία, για το Θεό και τους Αγίους τότε μήπως τελικά πίσω από αυτές τις παρελάσεις δεν κρύβεται τελικά μια έκφραση δικαιώματος διαφορετικότητας αλλά κάτι άλλο; Πως γίνεται να θες να σε σεβαστεί και να σε αγαπήσει ο άλλος όταν εσύ τον βρίζεις;
Όταν βρίζεις την οικογένεια στην ουσία βρίζεις τη μάνα που σε γέννησε και σε έφτασε σε αυτό το σημείο. Όταν βρίζεις την πατρίδα στην ουσία βρίζεις αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους μαχόμενοι ηρωϊκά στο μέτωπο για να κάνεις εσύ παρέλαση με το εσώρουχο και με το φραπέ στο χέρι σε έναν τόπο ελευθερίας, αγάπης και ειρήνης. Σε μια πατρίδα που τα χώματα που πατάς είναι αιματοβαμμένα. Αν πεθάνει η Ελλάδα στην ουσία θα πεθάνεις και εσύ διότι είσαι ζωντανό κύτταρο της μητέρας πατρίδας.
YΓ. Ένα εύλογο ερώτημα. Η επιτροπή του gay-pride και γενικά οι οργανώσεις δικαιωμάτων όπως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καταδίκασε αυτά τα συνθήματα ή όχι; Γιατί τέτοια πανό ή άλλα υβριστικά συνθήματα δεν απομακρύνθηκαν ή δεν καταδικάστηκαν από τα συντονιστικά όργανα των παρελάσεων; Έχουμε κάποια ενημέρωση; Για να βάλουμε καλό λογισμό το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτό το σύνθημα δεν εκφράζει όλη την κοινότητα.. είναι όμως έτσι... Έχουμε τελικά κάποια αντίδραση; Κάποιος να καταδικάζει αυτά τα συνθήματα και τα πανό; 
 Όποιος σπέρνει μίσος και διχόνοια εμείς θα απαντάμε πάντα με αγάπη. Ας τελειώσουμε αυτό το άρθρο με τα τελευταία λόγια του Κυρίου επάνω στο Σταυρό "«Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι» (Κατά Λουκάν ΚΓ', 34)". 
Καλό φωτισμό και μετάνοια..
 - Στο συγκεκριμένο άρθρο έγιναν αναφορές μέσα απο το FACEBOOK για ρητορική μίσους και ρατσισμού. Ενώ τα συνθήματα επάνω το πανό ενάντια στην πατρίδα και την οικογένεια ευωδιάζουν αγάπη, ενότητα και αγκαλιά. Αυτό θα το αφήσω στην κρίση του καθενός.