Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

“Η woke κουλτούρα σκότωσε τον γιο μου”

Ο γιος μου Χαβιέ είναι νεκρός, σκοτώθηκε από τον ιό της woke κουλτούρας”.

Αυτή είναι η δήλωση του γνωστού “κροίσου” του πλούτου Έλον Μασκ, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της Space X. Με το ρήμα “σκότωσε” αποδίδει ο Μασκ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο “πρώην” γιος του Χαβιέ, ο οποίος το 2022 με τη συγκατάθεση του πατέρα του υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και ακούει τώρα στο γυναικείο όνομα Βίβιαν Τζένα Γουίλσον.

Με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Χαβιέ. Με ξεγέλασαν να το κάνω αυτό. Δεν μου εξήγησαν ότι οι αναστολείς της εφηβείας είναι στην πραγματικότητα απλώς φάρμακα στείρωσης. 'Ηταν η εποχή του κορωνοϊού, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση και μου είπαν ότι ο Χαβιέ μπορεί να αυτοκτονούσε, αν δεν το έκανε”.

Ο Μασκ έκανε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξη που έδωσε στον δρ. Τζόρνταν Πίτερσον, ο οποίος στο σημείο αυτό είπε ότι τα σχετικά με τον δήθεν κίνδυνο αυτοκτονίας των παιδιών με δυσφορία φύλου είναι ένα ψέμα από τη βάση του, καθώς ισχύει το αντίθετο: η κατάθλιψη και το άγχος που νιώθουν όσοι ήδη έκαναν μετάβαση φύλου (τρανς) προκαλούν υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών σ' αυτούς και όχι η δυσφορία φύλου σε όσους πάσχουν από αυτήν.

Είναι απίστευτα διαβολικό και συμφωνώ μαζί σας ότι, όσοι το προωθούν αυτό (σ.σ. την αλλαγή φύλου), θα έπρεπε να πάνε φυλακή”, απάντησε ο Μασκ. Και κατέληξε: “Ορκίστηκα να καταστρέψω τον ιό της woke κουλτούρας μετά από αυτό” (“iefimerida.gr” 23-7-2024).

Πότε επιτέλους θα καταστραφεί αυτός ο ιός, το καταστρεπτικότατο δηλητήριο της τεχνητής αφυπνίσεως των περιθωριακών ομάδων (“woke κουλτούρα ή ατζέντα”), το οποίο διαποτίζει τα νέα παιδιά από το Δημοτικό ακόμη σχολείο; Συνεργάτης μας μας γνωστοποίησε βιβλίο ιδιωτικού φορέα, που θα διδαχθεί φέτος σε παιδιά Δημοτικού μεγάλου ιδιωτικού σχολείου των Αθηνών, το οποίο αναφέρει ότι αποτελεί ηρωισμό η μετάβαση φύλου και καλεί τα παιδιά να γίνουν κι αυτά ήρωες. Από την άλλη, η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κοινού με αυτή την (υπο)κουλτούρα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις μετά την προβολή όλων αυτών των υποπροϊόντων από την οργανωτική επιτροπή των φετινών Ολυμπιακών αγώνων στη Γαλλία.

Μέχρι πότε θα τα ανεχόμαστε όλα αυτά; Εκτός αν αποφασίσουμε να αφήσουμε να “σκοτώσουν” τα παιδιά μας, όπως συνέβη και με τον γιο του Μασκ, και συνάμα όλο τον ανθρώπινο πολιτισμό...

(Περιοδικό “Ο ΣΩΤΗΡ”, 1 και 15 Σεπτεμβρίου 2024)

pmeletios