Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έθνους μας...

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έθνους μας είναι η υπογεννητικότητα, καθώς πεθαίνουν πολύ περισσότεροι από όσους γεννιούνται. Αν δεν επέμβει ο Θεός, το Έθνος μας θα έχει ημερομηνία λήξεως.

Δυστυχώς, οι πολιτικοί και πνευματικοί άρχοντές μας είναι εντελώς αδιάφοροι. Πολύ φοβούμαι ότι κάποιοι από αυτούς είναι εντεταλμένα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να επιτελέσουν τα φθονερά σχέδιά τους, που είναι να εξαφανίσουν την Ορθόδοξη Πίστη και το Έθνος μας. Σε αυτό το «γκρέμισμα» χρησιμοποιούνται και υψηλόβαθμα στελέχη της Ορθοδοξίας μας, μέλη των σκοτεινών στοών και της μασονίας.

Ο απλός λαός, με όσους Αρχιερείς και Ιερείς έχουν απομείνει, ας αναλάβουμε δράση με την Χάρη του Τριαδικού Θεού μας, με τη βοήθεια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, με τις πρεσβείες της Παναγίας Μητρός μας, των Αγίων Μαρτύρων, των Ομολογητών, των Αγίων Αποστόλων, των Ουρανίων Αγγέλων, Αρχαγγέλων και όλων των Αγίων Ταγμάτων.

Να ενωθούμε με τον Κύριο και Θεό μας, που νίκησε το διάβολο και τον θάνατο πάνω στον Σταυρό. Έτσι κι εμείς, ενωμένοι μαζί Του, θα νικήσουμε τα όργανα του διαβόλου. Αμήν".

Μήνυμα Γέροντα Δοσιθέου

gerontas-dositheos