Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Γαλλία: Ροκ σατανιστικό φεστιβάλ απευθυνόμενο σε παιδιά!

Ὁ ἀποχριστιανισμός τῆς Εὐρώπης τήν ἔχει ἀφήσει πνευματικά πλήρως ἀνοχύρωτη καί στοχεύει εὐθέως στίς παιδικές ψυχές! (σχόλιο Ο.Τ.)

Στη Γαλλία, 850 παιδιά θα παρακολουθήσουν σατανιστικό ροκ φεστιβάλ

Στην εκδήλωση Hellfest 2024, κατασκευάσθηκε ένας «ναός» του Σατανά αποκαλούμενος “το Θυσιαστήριο”.

Από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, το ροκ φεστιβάλ Hellfest 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Clisson, στο Loire-Atlantique, στη Γαλλία, όπου αναμένεται να παρευρεθούν 850 παιδιά .

Αναμένεται ότι πάνω από 60.000 άτομα θα επισκέπτονται το φεστιβάλ καθημερινά. Σε έξι σκηνές, δύο από τις οποίες ονομάζονται  Αγία Τράπεζα και Ναός, θα εμφανιστούν 180 συγκροτήματα.

Ένα από τα κύρια αξιοθέατα του φεστιβάλ θα είναι μια δομή που ονομάζεται “The Keeper of Darkness”, που δημιουργήθηκε από τη La Machine.

Αυτή η χίμαιρα, φτιαγμένη από ατσάλι και ξύλο με γυναικείο πρόσωπο και σώμα σκορπιού, θα υποδέχεται τους θεατές του φεστιβάλ κάθε βράδυ από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα. Του χρόνου θα γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του φεστιβάλ.

Επιπλέον, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Hellfest Kids – μια εκδήλωση για παιδιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από το κύριο φεστιβάλ, στις 26 Ιουνίου, στο Gétigné στον χώρο Bellevue.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων από 16 δήμους του οικισμού Clisson. Αναμένεται συμμετοχή 850 παιδιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της παράστασης του τραγουδιστή Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666.

Επιπλέον, η είσοδος στο φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί με τη μορφή ενός καθολικού καθεδρικού ναού, με προσεγγίσεις με βλάσφημες παρωδίες πανό εκκλησιών.

Προηγουμένως, αναφέρθηκε ότι ένα αμερικανικό σχολείο άνοιξε ένα After-School Satan Club .

πληροφορίες ἀπό spzh.live

https://orthodoxostypos.gr