Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Προώθηση της διαστροφής και της σατανολατρίας στην Γιουροβίζιον

 Η Γιουροβίζιον κάθε χρόνο είναι όλο και χειρότερη. Προωθεί το αισχρό, το χυδαίο, το διεστραμμένο. Φέτος το τερμάτισε με την απροκάλυπτη λατρεία στον σατανά. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω αλλά δυστυχώς αυτό το "μουσικό πανηγύρι" δεν είναι τίποτα άλλο από προώθηση της διαστροφής και της σατανολατρίας.

Αντανακλά όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα της Ευρώπης που αποσυντίθενται, που δεν έχει τίποτα καλό πια να διδάξει, που θα καταστραφεί γιατί λατρεύει πλέον τον ενορχηστρωτή κάθε κακού, τον αρχέκακο διάβολο.


Οι άνθρωποι λες και ακολουθούν σαν υπνωτισμενα ζόμπι την πορεία τους προς την κόλαση.
Η Ιρλανδία μετά την δαιμονική εμφάνισή της βγαίνει πρώτη στα στοιχήματα . Φυσικά, όπου μπαίνει διαβολική σφραγίδα, ακολουθεί η κοσμική επιτυχία.
Αυτό που δεν βλέπουν οι αδαείς είναι ότι όποιος εναγκαλιζεται με τον εχθρό στο τέλος η καταστροφή του είναι βεβαία.
Θωμαή Στ./facebook


Η σκηνή της eurovision 2024 σε σχήμα σταυρού.
Τυχαίο; Να πατάνε όλοι το σταυρό; Ένα συνονθύλευμα ακαταστασίας, πορνείας, ανωμαλίας, μαγείας και σατανισμού και όλα αυτά να εκτυλίσσονται σε μια πίστα με αυτούσιο σχήμα τον Τίμιο Σταυρό.
Αυτό δεν είναι τέχνη, αυτό είναι διαστροφική πρόκληση. Θεωρούν οι εξυπνάκηδες των Σουηδών ότι έτσι θα ευτελίσουν τον Τίμιο Σταυρό των Χριστιανών. Δεν ευτελίζεται καθόλου η δύναμη του Τιμίου Σταυρού όσο και αν συνασπιστεί το κακό του κόσμου ολόκληρο.

Αν η τέχνη δεν προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, αν δεν ηρεμεί το πνεύμα και την διάθεση του ανθρώπου, αν δεν ανοίγει προοπτικές διάδοσης…τότε καταντά να είναι αποκρουστική, φοβική και απορριπτέα. Δεν γίνεται διαφορετικά! Η ψυχή η ίδια, που είναι ο ένθεος ηθικός νόμος, τα απορρίπτει. Είναι νομοτελειακό το θέμα!
Τώρα ποιες είναι αυτές οι επιτροπές που εγκρίνουν τα θεάματα αυτά είναι υπό εξέταση…

Συστήνω ανεπιφύλακτα οι γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους να μην δουν τον Β' προημιτελικό και τον τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, αλλά και οι ίδιοι να μην ρυπάνουν την ψυχή τους παρακολουθώντας την.