Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αλλοίωση! Το όπλο των τανυομένων νάνων

Η ανδρεία ψυχή ελάχιστα μπορεί να ταραχθεί

και να αλλοιωθεί από κάποια συμφορά”

Πλάτων

Ο Αμερικάνος λογοτέχνης Robert Najemy (ο οποίος βέβαια δεν έχει σωστή ιδέα για τον χριστιανισμό και ηγείται αιρετικού κινήματος που ονομάζεται «Αρμονική ζωή) σε ένα συγκλονιστικό λόγο του για την Ελλάδα, αναφέρει: “Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων... Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού... Διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική. Διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε τα πάνω κάτω. Αλλάξτε τους δορυφόρους σας, ώστε να έχουν τετράγωνη τροχιά. Αλλάξτε όλα τα βιβλία σας, γιατί σε όλα υπάρχουν ελληνικές λέξεις, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού, σβήστε τον Μ. Αλέξανδρο. Αλλάξτε την παιδεία σας, διαγράψτε τη φιλοσοφία. Διαγράψτε... Διαγράψτε... Διαγράψτε... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ: “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ” ...

Στη συνέχεια θα αναφερθούμε σε μία συνάντηση που είχαν το 1901 δύο άτομα διεθνούς εμβελείας και τρομερής ισχύος. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Χερτσλ (1860 - 1903) νομικό και δημοσιογράφο, ηγέτη του νεοσιωνισμού και τον πάπα Ρώμης Λέοντα ΙΓ! Τα λεχθέντα διεσώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Βατικανού στη Ρόδο, που ήταν παρών στην συνάντηση και απεκαλύφθησαν μετά από 15 χρόνια, προφορικά. Επίκεντρο της εν λόγω συζήτησης ήταν το αίτημα ηθικής βοηθείας του Χέρτσλ προς τον πάπα, για να συντελέσει κι αυτός να ιδρυθεί το εβραϊκό κράτος. Ο πάπας θα ανταμειβόταν για την όποια προσφορά του, μέσω της δίωξης της Ορθοδοξίας από τους Σιωνιστές. Τον επίλογο τον κατέγραψε ο ποντίφηξ, με την επιθυμία του να σταλεί στο εκτελεστικό απόσπασμα ο Ελληνισμός. “Την Ορθοδοξία την αιμοδοτούν ηθικά οι Έλληνες. Αυτοί της προσδίδουν την όποια αίγλη διαθέτει, την όποια επιρροή ασκεί. Αν δεν εξαφανισθούν οι Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη και αν δεν αφανισθούν σαν έθνος, την Ορθοδοξία δε θα την νικήσουμε ποτέ. Θα μας δημιουργήσει και άλλα πολυπλοκότερα προβλήματα στο μέλλον... Αφανίστε τους Έλληνες” . (Από αυτήν την προσταγή “εμπνέεται” και το σύγχρονο σύνθημα destroy Greece των χαφιεδικών μισθοφορικών στοιχείων).

Και στις δύο πρότερες αναφορές, επισημαίνεται η μοναδικότης του Ορθοδόξου Ελληνισμού. Στην μεν πρώτη, με μία περίτρανη ομολογία και έπουσα παραδοχή, στην δε δεύτερη μέσω της εντολής εκτέλεσης: “Αφανίστε τους Έλληνες” .

Οι Έλληνες φυσικά δεν αφανίστηκαν εδώ και 120 χρόνια από τότε. Αντιθέτως στην πορεία αυτών των ετών, εν μέσω των αδυναμιών τους, κατέστησαν και πάλι επικίνδυνοι για τους πρότερους αντεκδικητές, αλλά παραδόξως, οι δύο ισχυροί άνδρες “αφανίστηκαν” την ίδια χρονιά. Το 1903! Συμπτωματικό; Ο Θεός έδωσε την ζωή σε αυτούς, ο Θεός την έλαβε πίσω. Το είχαν υπολογίσει αυτό; Εν πάσει πτώσει, τα σχέδιά τους τα συνέχισαν οι διάδοχοί τους με πιστή τήρηση. Άκρως εγκληματικά!

 

Οι καλύτεροι πληροφοριοδότες της Τουρκίας, για τις κινήσεις, τις δυνάμεις, τον εφοδιασμό του στρατού στο Μακεδονικό αγώνα, ήταν οι Βατικανέζοι και οι Εβραίοι πράκτορες. Άλλωστε ποιοί ευθύνονται για τον απαγχονισμό του Εθνεγέρτου πατρο-Κοσμά ενωρίτερον; Στη διάρκεια επίσης του Ελληνοτουρκικού πολέμου στη Μ. Ασία, η σύμπνοια Βατικανού-Σιωνιστών, κατά των Ελλήνων, αγγίζει το αποκορύφωμά της. Αυτό συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων και στα χρόνια του εμφυλίου σπαραγμού, απολήγοντας εσχάτως στην Κυπριακή τραγωδία και εξεταζόμενα όλα τα πρότερα γεγονότα από πολεμικής χροιάς. Γιατί πέραν τούτου, δεν πρέπει να λησμονούμε τις μέχρι πρότινος παρεμβάσεις, ακόμη και εκ των παρασκηνίων, του ουσιαστικού πλανητάρχου Κίσιγκερ. Αυτού που κατέστρεψε πολλούς λαούς και έδωσε και το τελικό σύνθημα προσβολής της παραδόσεως του Έλληνα και την αμετάκλητη διαταγή του αφανισμού του. Μη λησμονούμε μόλις εξελέγη πρωθυπουργός της χώρας μας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, προσέτρεξε άμεσα και πρόθυμα, καίτοι αριστερός, στην υπέργηρη αλεπού του καπιταλισμού, να λάβει πονηρές οδηγίες. Αφαίμαξης της φτωχολογιάς.

Αυτό όμως είναι το δόγμα. Η αριστερά δουλεύει για την δεξιά και η δεξιά για την αριστερά. Αδελφωμένοι και ενωμένοι, έχοντας τον λαό διαιρεμένο...

Είχαμε προφανώς λησμονήσει το πρότερο σύνθημα μας σαν λαός “Αμερικανοί, φονιάδες των λαών”. Λήθη όπου βολεύει! Όμως εδώ ακριβώς εστιάζεται και το ενδότερο εθνικό μας πρόβλημα. Αγωνιούμε σαν Έλληνες για τους εθνικούς κινδύνους που έρχονται απ' έξω, ενώ οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι βρίσκονται εντός των τειχών. Γιατί οι φοβερώτεροι και πλέον ύπουλοι εχθροί, είναι οι εντολοδόχοι γραικύλοι, που εκτελούν πιστά τα σχέδια των ποικίλων πλανηταρχών. Εν προκειμένω της Ρώμης και του σιωνισμού. Δύο φαρμακερά φίδια, που δυστυχώς δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ένας Ηρακλής να τα αρπάξει, να τα σφίξει και να τα πνίξει, για να στερέψει οριστικά το δηλητήριό τους.

 

Κάπως έτσι λοιπόν τις τελευταίες δεκαετίες, οι πολιτικοί νάνοι του τόπου μας, υποστηριζόμενοι από τους ανθρώπους της “πνευματικής” νύχτας και τον λοιπό υπόκοσμο της παραπληροφόρησης, για την ακρίβεια τα απομεινάρια και λοιπά κατακάθια των μοχθηρών κοτζαμπάσηδων, τανυόμενοι “προκρουστικά”, βρίσκονται επί τω έργω, του αφανισμού της χώρας, των πνευματικών γιγάντων. Στόχος πρωταρχικός, ένα θηλυκό επτάψυχο, πάνσοφο και πανέμορφο που διετήρησε τον Ελληνισμό και έσπειρε παντού τον Ελληνικό πολιτισμό. Η μοναδική Ελληνική γλώσσα!

Πόλεμος λοιπόν κατά της γλωσσικής ακεραιότητος και γνησιότητος. Αλλοίωση συστηματική με στόχο την ολοκληρωτική υποκατάσταση του εθνικού γλωσσικού ιδιώματος, με έτερες μυξοβάρβαρες διαλέκτους του αμερικάνικου επεκτατισμού. Πόλεμος κατά της γλώσσας της ελληνικής, στην οποία χρωστούν τα πάντα, ΟΧΙ μόνο οι Έλληνες, αλλά και ο κόσμος ο χθεσινός, ο σημερινός και ο αυριανός. Πόλεμο κατά της γλώσσας, που επί Θεοδοσίου Β', εκτόπισε προοδευτικά την λατινική, αποκτώντας την πρωτοκαθεδρία της επίσημης γλώσσας στο Βυζάντιο. Όλοι σεβάστηκαν αυτή την γλώσσα ανά τους αιώνες, χωρίς να την παραποιήσουν, αλλοιώσουν και νοθεύσουν. Την χρησιμοποίησαν για να καλλιεργηθούν οι ίδιοι, να ανυψωθούν πνευματικά και ταυτοχρόνως να εμπλουτίσουν την πνευματικότητά τους, με τις νέες ανθρωπιστικές αρχές και αξίες του χριστιανισμού. Μέσω αυτής η διδασκαλία του Ναζωραίου μετεφέρθη και μετεφυτεύθη ως την τελευταία γωνιά του τότε γνωστού κόσμου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο Παύλος ίδρυσε τις πρώτες εκκλησίες στις πρώην ελληνικές αποικίες της Μ. Ασίας, στη Μακεδονία, στην λοιπή Ελλάδα και μετέπειτα στη Ρώμη. Η διορατικότητά του και η εν γένει ευφυΐα του, του υπέδειξε να απευθυνθεί πρώτα στο νου και στην ψυχή ανθρώπων, που θα κατανοήσουν και αφομοιώσουν άμεσα τα υψηλά νοήματα και θα τα μεταφέρουν μεταφυτεύοντας τα σε άλλους τόπους, προπάντων όμως, διασώζοντάς τα.

Κι όμως εδώ και χρόνια, στα πάτρια εδάφη μας, μετά από απηνή καταδίωξη αυτής της γλώσσας, προπάντων από τον “θεματοφύλακα” του υπουργείου παιδείας, επήλθε μία γλωσσική παράλυση στην πατρίδα μας, η οποία επέφερε και ιδεολογική αδράνεια. Με λίγα λόγια μυρίζει πλέον χωματίλα‧ θάνατο. Όμως ο θάνατος της γλώσσας ενός λαού, συμπαρασύρει στον αφανισμό και τον ίδιο τον λαό. Έτσι στο κάτεργο της νέας Αθήνας των 5.000.000 εξορισμένων, οι λέξεις που καταγράφονται διά ζώσης επί καθημερινής βάσης μεταξύ των ανθρώπων, είτε μέσω των εξευγενισμένων κέντρων ενημέρωσης, είναι η τρέχουσα αργκό των νταουντάουνς της Αμερικής. Σούπερ μάρκετ ή συνεπτυγμένα μαρκέτα, με την άφθονη προσφορά ντρινκς, τόστ, τσίπς, σουφλέ, για να τα απολαύσει ο κοσμοπολίτης άνθρωπος μέσα στα λίβινγκρουμ του, σε ατελείωτη ριλάξ και σε πολλαπλά ντίνερς, προπάντων χαζεύοντας στο τελεβίζιον την πληθώρα των ετέρων ψώνιων και προπάντων στα φαντασμαγορικά γουϊκ εντ κ.ο.κ.

Έτσι τα κανόνισαν τα κοράκια της αμορφωσιάς, ώστε να ακούγεται μόνο το κρα. Μονοσύλλαβες λέξεις άλλωστε προτιμούν τα ζώα. Έτσι ξυλεύονται την γλωσσική δρυ οι παράνομοι ξυλοσχίστες. Εν μέσω τοιούτων κακοφήμων συνοικιών, διαφεύγουν οι χαφιέδες και λοιποί πράκτορες του “πνευματικού” κόσμου της χώρας.

Προπάντων έχοντας κλεισμένα τα πρόβατα μέσα σε ιδεολογικές στρούγκες, και σε κομματικά ποιμνιοστάσια, την δε υψηλή κοινωνία μέσα σε μασονικά λυκοστάσια και λοιπά αδελφάτα. Έτσι λοιπόν λόγω γλωσσικής αφυδάτωσης, δεν αντιλαμβανόμαστε πλέον σαν λαός τους όρους που μας σερβίρουν επιδέξια οι λακέδες εθνοπατέρες μας. Ακούμε λοιπόν σύμφωνο φιλίας Ελλάδος και Τουρκίας και μέσα στην φιλία, υποκρύπτεται επιμελώς ο ενδοτισμός μας και η εκχώρηση του ελληνικού Αιγαίου. Τελικά χρειάζεται μία μυστηριώδης δύναμη μέσα στις άκρως καχεκτικές, από πλευράς πνευματικής, μέρες μας, για να ανεβεί κάποιος στην κορυφή του ξέφωτου της αληθείας και να αντικρύσει την αλλοίωσή της από τα ψεύδη των συμμοριών που ελέγχουν όλα τα είδη και τους τρόπους της έκφρασης.

Όπως πλέον έχει αποδειχθεί, μόνο τα ονόματα των Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν κ.λ.π. αλλάζουν, η εφαρμογή των σχεδίων παραμένει απαρέγκλιτη. Ίδιος ο πάπας και ολόιδιοι οι σιωνιστές. Ο πρώτος σαν σταυροφόρος με τον σταυρό στην πλάτη σπέρνει το θάνατο, οι έτεροι με το χρήμα στον κορβανά, οδηγούν την ανθρωπότητα στην ψυχοσωματική λιμοκτονία. Σημαία των προτέρων η αλλοίωση.

Στο προτεκτοράτο της Ελλάδος, σημαιοφόρος και πιστός εκφραστής της αλλοίωσης, ο “πανίσχυρος” άνδρας των τελευταίων ετών. Ειδικά τον τελευταίο καιρό ωραιοποιώντας καταστάσεις “αλλοιώνει καιρούς και νόμον” (Δαν.7,25). Με άλλα λόγια μεταβάλλει κατά το προσωπικό θεϊκό δοκούν του, την τάξη της φύσεως και τον νόμο του Θεού. Από την μια η νομοθετική κατοχύρωση του γάμου των ομοφυλοφίλων και από την άλλη η αλλαγή φύσης στους νέους μας. Αυτό είπε ο φαραώ της χώρας και έτσι πρέπει να γραφεί και να γίνει.

Επί του θέματος λοιπόν και πάλι‧ η γλωσσική ανεπάρκεια του λαού, χαρίζει έδαφος στους αλλοιωτές, να παίζουν με τις λέξεις ανίερα. Έτσι ο ομόφυλος, που σημαίνει τον ομοεθνή και τον ανήκοντα στο ίδιο φύλλο, ταυτίζεται με τον ομοφυλόφιλο, ο οποίος όμως εκδηλώνει σεξουαλική προτίμηση σε πρόσωπο του ιδίου φύλου με το δικό του. Εδώ καταφαίνεται απόλυτα ο λόγος της καταδίωξης της γλώσσας μας. Για να ωραιοποιηθεί ο κίναιδος, ο αρσενοκοίτης, ο ερχόμενος σε πρωκτική σεξουαλική επαφή με κάποιον μετονομαζόμενο, ως “ομόφυλο”. Τι ανάγκασε τους αλλοιωτές να επιλέξουν ένα ανέντιμο λογοπαίγνιο; Ο βαρύς και ασήκωτος όρος του σοδομισμού. Το αρνητικό εννοιολογικό περιεχόμενο της πρότερης λέξης, παραπέμπει στην αγία Γραφή και συνδέεται άμεσα με την θεϊκή τιμωρία των κατοίκων των δύο βιβλικών πόλεων των Σοδόμων και της Γομόρρας (Γεν.19,24).

Βάσει τούτου λοιπόν, οι πρότεροι που επιχειρούν να αλλοιώσουν τα πάντα, είναι οι ίδιοι τους αλλοιωμένοι. Δηλαδή αλλοφρονούντες, υφιστάμενοι σύγχυσης φρενών και μεταβαλλόμενοι επί τα χείρω. Διακατέχονται οι ίδιοι από μία εσωτερική αλλοίωση, που ερμηνεύεται ως επισκότισις του νοός, ως παραφροσύνη, ως βαθύτερη ψυχική αποσύνθεση. Με λίγα λόγια έχουν σαπίσει ψυχοσωματικά “οι άνθρωποι” και σκορπούν μία Ηρώδεια μπόχα. Όταν ο Ηρώδης είχε φθάσει στο σημείο να τινάξει τα πέταλα, είχε σκουληκιάσει, σάπιζε και βρωμούσε. Αυτό όμως είναι το τέλος των διωκτών του Ναζωραίου. Άλλοι απαγχονίζονται, άλλοι τους πετάγονται τα σπλάχνα έξω στα κακόφημα σοκάκια, όπου περπατούσαν, και άλλοι σαπίζουν αποσυντιθέμενοι. Στις μέρες μας καθότι επετράπη η καύση των νεκρών, δύνανται οι εν λόγω, καθότι είναι ζωντανοί νεκροί, να καούν μια ώρα αρχύτερα και να γλυτώσει η επικράτεια... Κάποιοι “ξύπνιοι”, αυτόμολοι και δραπέτες, τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να κατακτήσουν τον σταυρό. Να προσέξουν όμως, γιατί ξαφνικά μπορεί να σταματήσει το γύρισμα της ταινίας και να σταυρωθούν πραγματικά. “Σκληρόν πρός κέντρα λακτίζειν”.

 

Αρίσταρχος

pmeletios