Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Βεβήλωση Εθνικού Συμβόλου – το σημείο συνάντησης όλων των αντίχριστων δυνάμεων.

οὗτοι μίαν γνώμην ἔχουσι, καὶ τὴν δύναμιν καὶ τὴν ἐξουσίαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ διδόασιν.

Μετά την βεβήλωση του Εθνικού μας Συμβόλου από την «καλλιτέχνιδα»! Γεωργία Λαλέ (αμετανόητη η Λαλέ, έχει ακόμα αναρτημένη την βεβηλωμένη Ελληνική Σημαία στον λογαριασμό της στο facebook) και τον σάλο που δημιούργησε αυτή η επαίσχυντη ενέργεια, ο οσφυοκάμπτης Γεραπετρίτης, για τους δικούς του λόγους, απέσυρε το εν λόγω «έργο τέχνης» από την έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ο εθνομηδενισμός όμως είναι η βασική μέριμνα των αντίχριστων εντολοδόχων της κυβέρνησης, γι’ αυτό και σύντομα εμφανίστηκαν στελέχη της να υποστηρίξουν την «ελεύθερη τέχνη»!, κάτι που φυσικά δεν είδαμε να γίνεται στην περίπτωση του εικονογράφου Κωνσταντίνου Παππά πριν λίγους μήνες, ο οποίος αποκλείστηκε από συνέδριο κόμικς «λόγω ελληνοκεντρισμού των έργων του»!

Να τί δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης (θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου) για να υποστηρίξει την βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας.

«Προσβάλει την Ελληνική Σημαία; Δηλαδή είναι ένα προσβλητικό για την Ελληνική Σημαία έργο; Πιστεύω όχι. Το έργο αυτό, από την ώρα που αυτό που συμβολίζει είναι την βία κατά των γυναικών, μέσω των κομματιών υφάσματος που είναι από γυναίκες που έχουμε βιαστεί ή δολοφονηθεί -είναι και συγκινητικό δηλαδή να το σκεφτείς, δηλαδή ότι εκεί πάνω έχουνε υποφέρει γυναίκες πολλές- νομίζω ότι δεν είναι όπως το βλέπουν κάποιοι προσβλητικό για το εθνικό σύμβολο. Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα ισχυρό.»

Κι εμείς τώρα πρέπει να αυτολογοκριθούμε μπροστά στην ύβρι της Ελληνικής μας Σημαίας και να μην τον υβρίσουμε, όπως του αξίζει, για όλες αυτές τις ασύλληπτες γελοιότητες που ξεστόμισε. Ο Χατζηχρήστος της πολιτικής αν ήτανε ηθοποιός θα ρίχναμε και κανά γέλιο, τώρα όμως έχει γίνει επικίνδυνος διότι η εξουσία τον έκανε αναίσθητο, αδίστακτο, και ασεβή προς κάθετί ιερό και όσιο.

Μαζί και η «Ντόρα μέσα σε όλα», αυτή που λέει ‘ναι στην νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών’, ‘ναι στην τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους’, ‘ναι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας’, ‘ναι στο ξεπούλημα του Αιγαίου’, ‘ναι στις εκτρώσεις’, ‘ναι και στην εθνομηδενιστική «τέχνη»’! Διαφώνησε λέει με την απόσυρση της βανδαλισμένης Σημαίας για «να μην λογοκρίνουμε την τέχνη»!

«Τέχνη» είναι και η εμφάνιση αυτής της «καλλιτέχνιδος» (συγνώμη για το χυδαίο περιεχόμενο) σε εκδήλωση του γνωστού για την εθνομηδενιστική και ομοφυλοφιλική του στάση «ιδρύματος Ωνάση»;

Είναι αυτό «τέχνη»; Θα ακούσουμε κάποιες επιπλέον υπερασπιστικές δηλώσεις των γνωστών εθνικών ξεπουλητάδων και ηθικών αυτουργών ή μήπως βαρέθηκαν; Που είναι ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει όλους αυτούς που ασελγούνε πάνω στην Ελληνική μας Σημαία; Θα βγαίνει ο κάθε φαντασμένος, το κάθε ψώνιο, ο κάθε πολιτικάντης να αφοδεύει πάνω στο Εθνικό Σύμβολο της Πατρίδος για να κάνει το «κομμάτι» του, την «τέχνη» του και την «καριέρα», του και η «δικαιοσύνη» θα κοιτάει;

Είναι πλέον φανερό ότι το χρέος υπεράσπισης των ιερών και των οσίων πέφτει αποκλειστικά στον Ελληνικό λαό. Δεν περιμένουμε τίποτα από μία «κυβέρνηση» που έχει πουληθεί στο διάβολο, παρά μόνο τα χειρότερα. Δεν περιμένουμε τίποτα από μία «δικαιοσύνη» που έχει πουληθεί σε αυτήν την μαφιόζικη «κυβέρνηση». Εμείς θα σταθούμε όρθιοι να εκτελέσουμε το ιερό μας καθήκον και να υπερασπίσουμε το Εθνικό μας Σύμβολο από τα βρώμικα χέρια τους. Την Ελληνική Σημαία που κληρονομήσαμε από τους αγώνες των προγόνων μας, οι οποίοι θυσιάστηκαν για τα υπέρτατα ιδανικά της Πίστεως, της Πατρίδος και της Ελευθερίας.

Στο Άρθρο 27 του Νόμου 4648/2019 παρ. 6 α αναφέρει:

6. Απαγορεύεται η χρήση ως ονόματος και εμβλήματος ή σήματος κόμματος ή συνδυασμού συνεργαζόμενων κομμάτων ή συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων ή μεμονωμένων υποψηφίων:

α) Συμβόλου θρησκευτικής λατρείας, της σημαίας της πατρίδας ή άλλου παρόμοιου συμβόλου ή σημείου ιδιαίτερης ευλάβειας,

Άλλα ισχύουν για τα υποψήφια κόμματα στις εκλογές, και άλλα για μεμονωμένα άτομα; Είναι δυνατόν το πνεύμα του νόμου να κινείται σε διαμετρικά αντίθετες κατευθύνσεις ανάλογα με την περίπτωση; Και φυσικά δεν είναι. Στην Ελλάδα όμως που όλα υπηρετούν την αντίχριστη εθνομηδενιστική ατζέντα, όλοι δικαιολογούν και σιωπούν. Και βλέπουμε πώς οι αντίχριστες δυνάμεις έρχονται από διαφορετικούς χώρους και ενώνονται για να πολεμήσουν οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

οι την κακήν ομονοούντες ομόνοιαν, και τώ Αντιχρίστω συντασσόμενοι, τώ Χριστώ αντιτάξονται.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ