Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ξέρετε για το ''Μενέ'';

Ένα πολύ ισχυρό θρησκευτικό σύμβολο των Αρχαίων Αιγυπτίων, το οποίο εμφανίζεται ως κολιέ ή περιδέραιο, με εντυπωσιακά σχήματα τα οποία προσάρμοζε ο κάθε απλός πιστός προκειμένου να λάβει Θεϊκή Προστασία.
Οι Ιερείς και οι Ιέρειες ξεχώριζαν από το μεγάλο σε μέγεθος Μενέ. Αυτοί προσάρμοζαν πάνω του και επιπλέον σύμβολα ή σχήματα όχι μόνο για Θεϊκή Προστασία αλλά και για Ισχυρή Πνευματιστική Επιρροή σε όλο το γύρω περιβάλλον.
Ήταν οι γνωστοί Μάγοι της Αιγύπτου τους οποίους κάλεσε ο Φαραώ για να αντιμετωπίσει τον Μωϋσή.
Θυμόμαστε ότι κατ΄εντολή του Θεού ο Μωϋσής πέταξε κάτω το ραβδί του και έγινε φίδι. Το έκαναν και οι Μάγοι αυτό, πέταξαν κάτω το ραβδί τους και έγινε φίδι, αλλά το φίδι του Μωϋσή έφαγε, κατάπιε τα φίδια των Μάγων. Το έπιασε από την ουρά και ξανάγινε ραβδί.
Ήταν αυτοί οι οποία αντιτασσόταν συνεχώς στο Έργο του Μωϋσή και επηρέαζαν πάρα πολύ τον Φαραώ.
Η Αιγυπτιακή Μαγεία είναι η Ισχυρότερη Μορφή Μαγείας πάνω στην οποία στηρίχθηκαν και αναπτύχθηκαν όλες οι υπόλοιπες.
Υπήρχαν και Ιέρειες στην Αιγυπτιακή Θρησκεία, αλλά όχι για όλους τους θεούς τους. Οι πιο γνωστές ήταν οι Ιέρειες της θεάς Χάθωρ ή Άθωρ, κόρη του Ζευ (Ρα) και της Διώνης.
Ήταν η αντίστοιχη Αφροδίτη της Αιγύπτου, χωρίς όμως να υπάρχουν μαρτυρίες για οργιαστικές τελετές για την Χάθωρ της Αιγύπτου.
Πίστευαν ότι οι Ιέρειες της Χάθωρ όπου παρευρίσκονταν μετέδιδαν από την θεά τους μια Ευχάριστη και Χαρούμενη Ενέργεια η οποία έκανε τις Συζητήσεις πιο Ευχάριστες και Αποδοτικές και μπορούσαν ακόμη ως Διάμεσα Πνεύματα να κάνουν και Μεμακρυσμένη Επιρροή Προσώπων.
Ήταν επίσης η θεά η οποία έθετε Απόλυτους Στόχους τους οποίους ήταν Αποφασισμένη να πετύχει ως Γυναίκα, Σύζυγος και Μητέρα!!!
Και πάμε στα περιδέραια που φορούσαν αυτές οι Ιέρειες.
Κατ΄αρχήν όσες κατάγονταν από βασιλικό γένος φορούσαν ακριβά και ολόχρυσα περιδέραια, οι υπόλοιπες μεγάλα μεν, αλλά πιο φτηνά. Αυτά με Ιερογλυφικά Σχήματα δήλωναν τα Θεϊκά Λόγια Επίκλησης και Αίτησης τα γνωστά σήμερα στον Αποκρυφισμό ως ''Μέντοον Νέτερ''.



Σε παλιότερο σχολιασμό θέσαμε το ερώτημα ''Μας κυβερνούν Αποκρυφιστές;".
Ας μην επαναλάβουμε τις απορίες που μας δημιουργήθηκαν (όποιος θέλει ας τις βρει στο προφίλ μου 19 Μαΐου 2022) και για το Τυχαίο του κοσμήματος και για την Τυχαία Συνάντηση Πρωθυπουργού και Προέδρου ΗΠΑ ημέρα Πανσελήνου και μάλιστα με Ολική Έκλειψη Σελήνης στις ΗΠΑ.
Το μήκος λοιπόν του κοσμήματος της κ. Μαρέβα παραπέμπει σε Αιγυπτιακή Ιέρεια της θεάς Χάθωρ, το γνωστό ως Μενέ και το οποίο έχει πάνω του προσαρμοσμένα κάποια Ιερογλυφικά Σύμβολα σε σύγχρονο στυλ.
Ας μην ξεχνάμε και την Αιγυπτιακή καταγωγή της.
Ας τα δούμε και ας δώσουμε μια ερμηνεία τους, βοηθούμενος από κάποιον ''πρώην γνώστη τους''.


Τα τρία πιο κύρια απεικονίζουν:
Το πρώτο το Ανθρώπινο Πνεύμα το οποίο με τα δυο βελάκια του αριστερά και δεξιά κάνει Επίκληση στην Συμπαντική Ενέργεια των Πλανητών η οποία συμβολίζεται με οκτώ κουκίδες, όσοι και οι Πλανήτες (φαίνονται οι έξι, υπάρχουν και άλλες δυο στις άκρες κάτω από τα μαλλιά της, φαίνονται όλες σε άλλη φωτογραφία).
Το δεύτερο απεικονίζει ένα Στόμα και το τρίτο ένα Οφθαλμό και τα δύο αυτά ενωμένα Εδραιώνονται πάνω σε μια Βάση.
Η πιο πιθανή ερμηνεία τους είναι η Επίκληση για Επιρροή και Κυριαρχία σε άλλα πρόσωπα σε Λόγο (Στόμα) και Όραση (Οφθαλμός) και Εδραίωση αυτών, να μην μπορεί δηλαδή κανείς να τα μεταβάλλει .
Και όμως η Επιρροή Έγινε!!!
Και στον Λευκό Οίκο και στο Κογκρέσο και όχι μόνο.
Έφτασε και σε Μεμακρυσμένα Πρόσωπα, ας τα σκεφτεί ο καθένας.
Ό,τι όμως θεμελιώνεται πάνω σε Αποκρυφιστικά Θεμέλια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ, την Πρόσκαιρη Χαρά της Επιτυχίας που δίνουν αρχικά την διαδέχεται η Αποτυχία και η Θλίψη.
Μήπως κάνουμε λάθος και την αδικούμε;
Μήπως δεν κρύβεται αυτή πίσω από όλα;
Δεκαοκτώ Εννιάρια μέτρησα τον Δεκ 20, τα γράφω αναλυτικά στην τότε δημοσίευση μου και έγιναν θέμα στον Τύπο, ρωτήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ο οποίος είπε ότι η Επιτροπή των Ειδικών τα αποφάσιζε. Ρωτήθηκε η Επιτροπή η οποία Αρνήθηκε ότι εισηγήθηκαν ή αποφάσισαν αυτοί ποτέ για τα Εννιάρια της Ζωής μας επί κορωνοϊού.
Με νόημα έδειξαν Ψηλά....
Ποιός ή ποιά αποφάσιζε για την ζωή μας επιτέλους;
Ψάχνοντας εδώ μέσα για τα παραπάνω βρήκα τυχαία και άλλα δυο Εννιάρια της κυρίας.
Η επιχείρηση της η οποία την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο με το όνομα Zeus + Dione έχει Εννιά γράμματα και έχει δώσει τα Ονόματα των Γονιών της θεάς Χάθωρ που είπαμε παραπάνω.
 
Την Πρωτοχρονιά του 2019 δημιούργησε με αυτή την εταιρία της και χάρισε σε όλη την κοσμική Αθήνα το Γούρι του 2019 το οποίο ήταν μια Πυραμίδα σε διάφορα χρώματα με τον Αριθμό Εννέα μέσα (όποιος θέλει ας κάνει μια απλή αναζήτηση με το όνομα της και Γούρι 2019 και θα το βρει πολύ εύκολα).
Την χρονιά δηλαδή των Εκλογών χρησιμοποίησε την αποκρυφιστική ''δόνηση'' όπως την λένε αυτοί της Αριθμολογίας του Εννέα.
Είναι γνωστός αυτός ο αριθμός σε όλους τους μάγους και τις μάγισσες για να πετύχουν τον σκοπό του και ας το περιτυλίγουν δήθεν με τις Εννιά Μούσες και τις υπόλοιπες δικαιολογίες τους.
Ο Σαίξπηρ που προφανώς είχε μελετήσει σε βάθος τα μυστήρια της μαγείας, έγραφε στον Μάκβεθ: “Οι μοιραίες αδελφές γύρισαν τρεις φορές γύρω από σένα, τρεις φορές γύρω από μένα κι άλλες τρεις φορές, για να γίνουν εννιά! Σώπα! Τα μάγια δέθηκαν!…”
Ας κάνει στην προσωπική της ζωή ό,τι θέλει, αλλά από την στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο και χρησιμοποιεί τα της πίστης της σε εμάς τους Πολίτες και τα κάνει Νόμους επηρεάζοντας την Ζωή μας, θα έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει η Δικαιοσύνη.


Μια κραυγή θέλω να βγάλω ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;
Και ένα Παράπονο στους Πνευματικούς μας Πατέρες, στους Αρχιερείς μας.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ;


Ποιός ή Ποιά Σύγχρονη Ιεζάβελ αποφάσιζε ότι πρέπει Μόνο Εννιά Άτομα να εισέρχονται στον Ναό και γιατί επιβάλλατε επιπόλαια να αναρτηθεί τέτοια ανακοίνωση με το Εννιά και όχι Δέκα σε όλους τους Ναούς;
Έτριβαν τα χέρια τους οι Αποκρυφιστές με την Υπακοή σας, ας μην το αναλύσουμε πνευματικά εδώ πιο πολύ αυτό που έγινε.
Ποιός ή ποιά αποφάσιζε να μην πάει ούτε ένας Ιερέας μόνος του για να Αγιάσει τα Ύδατα, τα Θεοφάνια; Τι φοβόταν από έναν μόνο Ιερέα; Μήπως αυτό που φοβούνται και ομολογούν όλοι οι μάγοι, ότι εκείνη την ημέρα λύνονται όλα τα μάγια τους και πρέπει να τα ξανακάνουν;
Τί θα Απολογηθείτε Άγιοι Αρχιερείς στον Θεό και στο Ποίμνιο σας, ότι κατάφερε μια Ιεζάβελ να αλλάξει για το ΓΟΥΡΙ της ακόμα και την Ώρα της Ανάστασης του Αρχηγού και Τελειωτή της Πίστεως μας;;
“ἵλεως, ἵλεως γενοῦ ἡμῖν Δέσποτα''

 Χρήστος Κλητσινάρης