Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κατέρρευσε η Σοφία μια εκ των Απεργών Πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας

 

Αθήνα 28-3-22

Η Σοφία, μία από τους αγωνιζόμενους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και κάνουν απεργία πείνας κατέρρευσε σήμερα.

Η επιβαρυμένη υγεία της, η κακοπάθειά της όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκεται σε αναστολή, το κρύο και φυσικά η ασιτία είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να διακομισθεί επειγόντως στον Ευαγγελισμό όπου και θα παραμείνει λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού.

Στα ειρωνικά σχόλια των “Ειδικών” και όσων νομοθέτησαν και εφήρμοσαν αυτόν τον τυραννικό νόμο η Σοφία και οι συναγωνιστές της  απαντά με την αυτοθυσία της. Πεσμένη στις παγωμένες πλάκες του πεζοδρομίου έξω από το Υπουργείο Υγείας, στέκεται με την  αξιοπρέπειά της  πολύ πιο ψηλά από όλους αυτούς τους χαμερπείς που το μόνο που ξέρουν να κάνουν 7 μήνες τώρα είναι να απειλούν, να εκβιάζουν και να “κλέβουν” τις ζωές και τα χαμόγελα των υγειονομικών και των οικογενειών τους.

Πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι της Σοφίας, του Λάμπρου και των υπολοίπων. Είναι ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Αφορά την Δημοκρατία μας. Αφορά την Πατρίδα μας. Αφορά το Μέλλον των Παιδιών μας. Την Θεόδοτη Ελευθερία μας.

Πρέπει να συμπαρασταθούμε. Να ενώσουμε τις φωνές μας. Να μην αδιαφορήσουμε.

Οι “ανάλγητοι” και οι “ακαταδίωκτοι”  έχουν όλη την ευθύνη πια. Μαζί και αυτοί που τους ανέχονται και  δικαιώνουν αυτό το παράνομο, καταχρηστικό και αστήρικτο νομικά και επιστημονικά μέτρο της αναστολής.

Κουράγιο Σοφία! Δεν είσαι μόνη! Είμαστε δίπλα σου! Και το κυριότερο:

Υπάρχει Θεός και βλέπει!

(Αποκλειστικές φωτογραφίες)