Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον “φίλο” Κιμ Γιονγκ Ουν.

 

Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

   Τελικά, το ζήσαμε κι αυτό. Την επιβολή, δηλαδή μέτρου τιμωρητικού και εκβιαστικού ενός απάνθρωπου ολοκληρωτικού πρώην “δημοκρατικού” καθεστώτος. Μέτρου κραυγαλέα και οφθαλμοφανώς αντισυνταγματικού, πέρα από κάθε λογική και καθαρά στοχευμένου κατά μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού που κοιμάται ακόμη με τα “τσαρούχια” του.

Βέβαια, οι Συνταγματολόγοι μας, τα δικαστήριά μας, το Συμβούλιο Επικρατείας θα τα “βαπτίσουν” όλα σωστά καμωμένα και σύννομα- όπως πάντα.

Και όπως πάντα, η Κυβέρνηση στοιχούμενη με το Διεθνές Δίκαιο, τις Συμβάσεις για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Ελληνικό Σύνταγμα, τις εξαγγελίες  περί της μη υποχρεωτικότητας του εμβολίου, τελικά “δογμάτισε”! Οικονομικός εκβιασμός και εξουθένωση των απόμαχων Ελλήνων που μισεί να πληρώνει και ασφαλίζει ο κρατικός μηχανισμός.

Είμαστε περήφανοι ως Έλληνες για την δίκαιη απόφαση των 100€ που επεβλήθη από το καθεστώς που ούτε καν ως ολοκληρωτικό πείθει για την σοβαρότητά του. Και κλείνοντας να πούμε ότι αδημονούμε να διαβάσουμε τις επιστολές διαμαρτυρίας των Ιεραρχών μας ως ελάχιστη συμπαράσταση προς τους δοκιμαζομένους συμπολίτες μας, όπως έκαναν και με τους υγειονομικούς που βγήκαν σε αναστολή. Προφανώς τώρα θα τις συντάσσουν!

Πάντως αν επιθυμήσει κάποιος συμπολίτης μας να ταξιδέψει σε καμμιά ομόφρονα χώρα, ας βγάλει βίζα για Ανόι. Ίδια νοοτροπία, ίδιο πολίτευμα, συγγενικές τεχνικές και μηχανισμοί, ίδιο μίσος για το λαό που έχει άλλη άποψη, ιδεολογία, εμπειρία.

Και καλό ταξίδι!

Ο εκκλησιασμός της Κυριακής θα είναι ένα πρόβλημα, οπότε μην προγραμματίσετε μακρά παραμονή.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον “φίλο” Κιμ Γιονγκ Ουν.