Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μια ύαινα που την λένε... Μόσιαλο

 Γράφει ἡ Ἕλενα

Εντάξει είπαμε να μείνουμε κάπως ήρεμοι, χρονιάρες ημέρες που είναι, αλλά δεν σ' αφήνουν οι Μόσιαλοι!

Σκέφτηκα αρχικά να μην ασχοληθώ αλλά τον είδα στην τηλεόραση να μας λέει διάφορες περικοκλάδες ο "επιστήμονας", με υφάκι " ηλίθιοι δεν με καταλαβαίνετε" και έγιναν τα νεύρα μου κρόσσια.
Επίσης νεύρα-κρόσσια και με τους "ευαίσθητους" προοδευτικάριους της πολιτικής σκηνής που αναστενάζουν για την ουλίτιδα του Μπούμπυ του σκύλου αλλά το γεγονός ότι αυτός ο αχρείος έβρισε την Παναγία δεν τους αγγίζει! Ο Μόσιαλος είναι επίσης εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία αλλά δεν είδαμε την κυβέρνηση να συγκινείται, να διαχωρίζει την θέση της, να τον εγκαλεί. Μόνο ένας βουλευτής (σε προσωπικό επίπεδο) διαφώνησε μαζί του.

Αυτά σας παρακαλώ να μην τα ξεχάσετε, την επόμενη φορά που θα δείτε τους πολιτικούς μας να ανάβουν κεριά.....

Ήδη κάποιοι από τους παρα-"μορφωμένους", αξιολογώντας τις αντιδράσεις του κόσμου, μιλούν για Μεσαίωνα (η εύκολη παρόλα).

Εμείς θα αναρωτηθούμε τι θα έκανε ο καθένας αν του έβριζαν την μητέρα. Διότι για τους χριστιανούς η Παναγία, με την οποία κάνει αισχρές πλακίτσες αυτός ο γελοίος, είναι Μάνα! Και δεν επιτρέπουμε να Την περιγελούν, να Την προσβάλουν και να Την βλασφημούν!

Το απαγορεύουμε! Το κατάλαβες γελοίο ανθρωπάριο;

Και για να το καταλάβεις, σε ρωτάμε πώς θα ένιωθες αν κάναμε ανάλογο "χιούμορ" με την δική σου μητέρα και τον πατέρα σου.

Αν ας πούμε λέγαμε πως η μάνα του Μόσιαλου αυτό, εκείνο, το άλλο και ανεβάζαμε και μια (ανάλογη της δικής σου) γελοιογραφία με τους γονιούς σου για να ...κατανοήσει ο κόσμος την σοβαρότητα των μέτρων κατά της πανδημίας, πώς θα σου φαινόταν;

Διότι θα σου επαναλάβουμε ότι για μας η Κυρία Θεοτόκος είναι Μάνα.

Κάτω λοιπόν τα βρωμόχερά σου απ' Αυτήν γιατί θα δεις την μάνα σου με ........., μήπως και καταλάβεις. Αλλά θα μου πεις τι φταίει η γυναίκα που εσύ έγινες αυτό που σιχαινόμαστε...

«Πᾶνος»