Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Η πρωτότυπη φωτογραφία του Μητροπολίτη Δημητριάδος με τον σκύλο του!

 

"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς"
(Ψαλμ. 48, 13). 
Τό "νέο κήρυγμα" τῶν Ἐπισκόπων
τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων: τό ἐμβόλιο!
Κλειστές Ἐκκλησίες, ἀποκλεισμός πιστῶν,
μασκοφορία, ἀποφυγή ἀσπασμοῦ εἰκόνων
καί χειροφιλήματος Ἱερέων, λιτανειῶν,
μολυσμός καθαγιασμένων Ἱερῶν Ναῶν
διήμερος Ἀναστάς Κύριος κ.ἄ....,
τό "νέο Εὐαγγέλιο" καί οἱ "νέες ἐντολές"!

Πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, προκειμένου να προτρέψει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο του σκύλο, ο οποίος εμφανίζεται να τον ρωτά «εμβολιάστηκες;» και ο Μητροπολίτης να απαντά «βεβαίως…».

Οπως αναφέρει το taxydromos. gr, μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας ουσιαστικά ο κ. Ιγνάτιος επιθυμεί να ισχυροποιήσει το μήνυμα της τοπικής Εκκλησίας υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, σε μία περίοδο που το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» παρουσιάζει κάμψη στον νομό Μαγνησίας, ενώ την ίδια στιγμή η μετάλλαξη «Δέλτα» έχει βάλει «πόδι» τοπικά με τέσσερα μεταλλαγμένα κρούσματα.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού είναι από τους πρώτους που τάχθηκαν υπέρ των εμβολιασμών και έχει εμβολιαστεί ο ίδιος.

Συμμεριζόμενος ωστόσο την ανησυχία των ειδικών αλλά και την έκκληση της Κυβέρνησης προς την Ιεραρχία να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία να πειστούν οι πολίτες να άρουν τις επιφυλάξεις τους και να εμβολιαστούν παρεμβαίνει τακτικά, είτε μέσω των κηρυγμάτων του κάθε Κυριακή, είτε μέσω οπτικοακουστικών μηνυμάτων στο You Tube, είτε τώρα μέσω αυτής της φωτογραφίας, για να καλεί τους πιστούς να «τσιμπηθούν».

Πηγή:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/emboliastikes_bebaios_h_prototypi_fotografia_tou_mitropoliti_dimitriados_me_ton_skylo_tou-752859/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου