Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ποιος θα µας σώσει, από τη νέα µεγάλη σκλαβιά που έρχεται;;;.

 

Στάθηκα από απόσταση και σας κοιτάζω.
Είµαι περίεργος να δω το ρόλο που παίζετε µέσα στην κοσµογονική αναστάτωση και στις ηφαιστειακές εκρήξεις που συντελούνται στις µέρες µας.
Μη µε παρεξηγήσετε γι’ αυτό.
Σας το δηλώνω από την αρχή, πως ό,τι έκανα, ήταν µια πράξη απόγνωσης.
Το µυαλό µου σκάλεψε και σκάλωσε στη δική σας αφάνταστη υπεύθυνη αποστολή.
“Άγιοι” αρχιερείς, άνθρωποι της Εκκλησίας είστε µια νοητή αλυσίδα που σας δένει µε τη ζωή και τις εµπειρίες των Αποστόλων, των Πατέρων και των Αγίων και σας φέρνει στην αφετηρία που είναι ο Χριστός και το Ευαγγέλιο.
Είσαστε η παράταξη του θεανθρώπου Χριστού, οι πιστοί µαθητές του, η οικογένεια, που πρέπει να πατάτε στη γη και να πορεύεστε στον ουρανό.
Κανένας δεν µπορεί να αρνηθεί την υπόστασή σας, εκτός εάν σεις οι ίδιοι την απεµπολήσετε, ή σε κάποια στροφή του δρόµου παραστρατήσετε.
Πήρατε µια θέση στην ιστορία µοναδική, που κατακτήθηκε µε το αίµα του Σταυρού και µε τις σπονδές των µαρτύρων.
Δεν είστε το εφήµερο, το φιγουρίνι της ώρας που σήµερα εντυπωσιάζει και αύριο πετιέται στο καλάθι ως άχρηστο.
Είσαστε το κάτι άλλο, αρκεί να το έχετε πιστέψει. Είσαστε η γεύση και η παρουσία της αιωνιότητας σε τούτον τον κόσµο, αρκεί να το βιώνετε.
Είσαστε ο στρατός που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας και βρίσκεστε µέσα στον ωκεανό του κόσµου.
Στάθηκα από απόσταση και σας κοιτάζω.
Προσπαθώ να διακρίνω την παρουσία σας, να µετρήσω τη δραστηριότητά σας και τη δραστικότητά σας. Να ακούσω τη φωνή σας. Να πιάσω τα µηνύµατά σας.
Ζούµε ηµέρες µεγάλης…κρίσης.
Με την οριστική σχεδόν και αµετάκλητη απώλεια της εθνικής µας ταυτότητας και κυριαρχίας.
Με τη φθορά των ανώτερων ιδανικών της νεολαίας και την ηθική εξαρχείωση της σεξουαλικής διαφθοράς, των ναρκωτικών, της ηρωοποιήσεως των εγκληµατιών, και των κάθε είδος αποβράσµατα που προβάλλονται ως σπουδαία πρόσωπα, την περιφρόνηση των νόµων και των θεσµών, την πυρετώδη αθεϊστική προπαγάνδα που διοχετεύεται µέσω των Μ.Μ.Ε.
Με την πνευµατική στείρωση, µε την υποβάθµιση της παιδείας, την κατάργηση των αρχαίων, των θρησκευτικών µαθηµάτων, τις εορτές, την προσευχή, τον εκκλησιασµό…
Με τη διάλυση της οικογένειας, το υπερ-αυτόµατο διαζύγιο, έστρεψαν τη νέα γενιά να αποφεύγει τον ευλογηµένο γάµο και προτιµά τις ελεύθερες συµβιώσεις, και το µοντέρνο φρούτο της Ευρώπης, τη σύζευξη µεταξύ οµοφυλοφίλων.
Με τη σχεδόν κατάλυση της Ορθοδόξου πίστεως από τους “Ορθόδοξους” Οικουµενιστές, που ότι δεν κατόρθωσαν από το 867 µ.Χ. µε αναρίθµητους πολιτικούς και πολεµικούς εκβιασµούς (σταυροφορίες, αρνήσεις βοήθειας το 1453, το 1821, το 1922, 1940 κ.α.) να το πετύχουν, κινδυνεύουµε τώρα µε την Ε.Ε. και την ισοπεδωτική Παγκοσµιοποίηση.
Με την οικονοµική εξάντληση και τους συνεχείς προσχεδιασµένους δανεισµούς από το ’74 και µετά, χωρίς κανένα παραγωγικό σκοπό, και µε τα δόλια πακέτα της Ε.Ε. που είναι δικά µας λεφτά από το Φ.Π.Α. φθάσαµε στο σηµείο να µην µπορούµε να πληρώσουµε ούτε τους τόκους, έτσι για όποια προσπάθεια ανάπτυξης έγινε όνειρο.
Και αρκετά ακόµα…
Στάθηκα από απόσταση και σας κοιτάζω.
Τι αντιπροσωπεύετε σήµερα; Το πλήρωµα ή το κενό;
Τι έχετε πάθει και δε χύνετε στο σκοτεινιασµένο κόσµο το απόλυτο γέµισµα της Χάριτος του Θεού και το υπόλοιπο άδειασµα της αγάπης στη διακονία των ανθρώπων;
Τι έχει συµβεί µέσα σας και σας κατέχει το πλέγµα της κατωτερότητας;
Ο κόσµος χάνεται, άνθρωποι και νεανικές ψυχές καταβροχθίζονται από τον αχόρταγο Άδη. Πού είσαστε να κλείσετε το απαίσιο στόµα του και να τους σώσετε;
Ο λαός περιµένει να του δείξετε το δρόµο προς τον ουρανό και σεις είστε κρυµµένοι, µη σας κολλήσει ο κορονοϊός.
Ο λαός περπατάει µέσα στην κόλαση, στη φωτιά και στο θάνατο, έρχονται στιγµές που µε αγωνία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αναζητούν κάποια βοήθεια.
Δεν σας είδα πουθενά! Δεν σας διέκρινα πουθενά!.
Για να είµαι σωστός και περισσότερο ειλικρινής µπροστά σας. Σας έχω δει κάποιες φορές, αλλά µου φανήκατε σαν παγοκολόνες ή καλύτερα σαν κρύα χρυσοφόρα µανεκέν.
Σας αντίκρισα µέσα σε ναούς ή σε παρελάσεις, σε δρόµους να φοράτε κάποιες εντυπωσιακές αυτοκρατορικές στολές, κάτι αδαµαντοστόλιστα καπέλα, µε ολόχρυσα κοσµήµατα να κρέµονται στο στήθος σας, να κρατάτε ολόχρυσες πατερίτσες και όλα αυτά να αντιπροσωπεύουν πολλές χιλιάδες ευρώ και δίπλα στο πεζοδρόµιο να κάθονται ανθρώπινες υπάρξεις µε απλωµένο το χέρι να ζητούν λίγο ψωµί, να θρέψουν τη νηστική οικογένεια!
Μα, πιστεύετε αληθινά, πώς µε τις αυτοκρατορικές στολές θα σώσετε τον κόσµο;
Πώς µε την επίδειξη του πλούτου σας (που είναι κλεµµένα από το κεράκι του φτωχού, ορφανού, της χήρας…) θα δώσετε µήνυµα ελπίδας και σωτηρίας στις ναυαγισµένες υπάρξεις;
Αυτή σας η παρουσία ισοδυναµεί µε το ΤΙΠΟΤΑ!
Πρώτα ο Χριστός, µετά οι Απόστολοι, ακολουθήσαν οι άγιοι πατέρες που περπάτησαν στο δρόµο, κοπιάσαν «οι δια πίστεως κατηγωνίσατο Βασιλείας… έφριξαν στόµατα λεόντων, έσβησαν δύναµιν πυρός… εγεννήθησαν ισχυροί εν πολέµω, παρεµβολάς έκλιναν αλλοτρίων… έτεροι δε εµπαιγµών και µαστίζων πείραν έλαβον, έτι δε δεσµών και φυλακής» (Εβρ. 11, 33-36), και όλα αυτά για να σώσουν τους αµαρτωλούς, τα χαµένα πρόβατα.
Αντίθετα εσείς κλειστήκατε στα πολυτελή ανάκτορά σας, απολαµβάνετε τον πλούτο σας, κουβεντιάζετε µε τη χλιδή σας, κλείσατε τους ναούς, εισπράττοντας όµως κανονικά και µε το παραπάνω τις τριµηνίες. Την ανάσταση του Κυρίου την κάνατε λάστιχο, ξαποστείλατε κάποιο κείµενο να το διαβάσουν οι ιερείς σε γλώσσα που και σεις δεν την καταλαβαίνετε και τελειώσαµε!
Αποφαίνεστε κατηγορηµατικά στους “µικρούς” και απαιτείτε τυφλή υπακοή, τους πατάτε στην κυριολεξία και τους εκµεταλλεύεστε για να πετύχετε τους δικούς σας σκοπούς. Μα δεν έχετε το θάρρος να παρουσιαστείτε εκεί που µυρίζει µπαρούτι και θυσία. Δε βγάζετε άχνα µπροστά στα βλοσυρά φρύδια των τυχάρπαστων της εξουσίας.
Ενώ είσαστε εντολοδόχοι της αλήθειας του Ευαγγελίου Ιησού Χριστού, δεν έχετε την τόλµη να την παρουσιάσετε.
Ενώ είσαστε µια ηγεσία, η πιο σηµαντική ηγεσία, µια προφητική ηγεσία, αλλά… αποδυναµωµένη. Με εµφάνιση εντυπωσιακή αλλά µε δύναµη σκιώδη.
Ενώ είσαστε αποστολικά στόµατα, όµως εντελώς παγωµένα, χωρίς τόλµη και αποφασιστικότητα, ώστε να στήσετε ένα ανάχωµα στην παλίρροια των εχθρικών κινδύνων.
Εδώ και εκεί ρίχνετε καµµιά τουφεκιά, αλλά άσφαιρη, µόνο για κρότο, έτσι για να ποικίλει η ζωή σας, ή δίνετε κάποιο ``εντυπωσιακό`` κείµενο πληρωµένο σε εφηµερίδες ή ιστολόγια συνοδευµένο µε φωτογραφίες σας, και αυτό το προβάλετε ότι κάτι κάνετε!
Αυτό “άγιοι” πατέρες δεν είναι αγώνας, δεν είναι φράγµα αντίστασης, δεν είναι µέτωπο συγκρότησης του κακού, δεν είναι αναχαίτιση στην προέλαση των δυνάµεων του σκότους. Αυτό είναι αυτοδιαφήµιση, άγχος προβολής, ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ, πως κατέχεσθε από πλέγµατα κατωτερότητας.
 
Σας ερωτώ και σας προκαλώ!
Πότε βγήκατε να αναµετρηθείτε µε την εξουσία στα δεκάδες αντιχριστιανικά, αντιεθνικά νοµοθετήµατα που ψηφίζουν;
Πότε αρνηθήκατε να συµµορφωθείτε µε τα προστάγµατα των αντιεκκλησιαστικών παραγγελµάτων;
Πότε αντιδράσατε στις απαιτήσεις του κοινωνικού και οικονοµικού κατεστηµένου;
Πότε υψώσατε φωνή για να αποκαλύψετε τις µηχανορραφίες, την ψευτιά και την εκµετάλλευση;
Πότε τολµήσατε να δακτυλοδεικτήσετε τους ένοχους της βρωµιάς και απάτης;
Πότε ζητήσατε να παραµεριστούν αυτοί που παρασύρουν τη νεολαία στα ναρκωτικά και στον εκµαυλισµό;
Πότε διαµαρτυρηθήκατε για την καταναλωτική εργασία στο βωµό του κέρδους των πολυεθνικών εταιριών;
Υπάρχετε βέβαια σαν όγκοι, µα δεν υπάρχετε σαν ηγεσία.
Ή πιστεύετε και έχετε παρρησία ή δεν πιστεύετε και παύσετε να σφετερίζεστε το όνοµα του Χριστού.
Αν οι πρόγονοί σας ήταν δειλοί ή ερωτοτροπούσαν µε τον κόσµο, δεν θα υπήρχατε σήµερα εσείς.
Αν η Εκκλησία ταυτίζονταν µε τον κόσµο, θα την κατάπινε η αθλιότητα του κόσµου.
Οι δώδεκα απόστολοι, οι µεγάλοι πατέρες και δάσκαλοι αντιστάθηκαν στον κόσµο και κέρδισαν τον κόσµο.
Εσείς σκύψατε µε ηττοπάθεια το κεφάλι στις άθεες αρχές και εξουσίες του κόσµου και σας κέρδισε ο κόσµος.
Η κοσµική άθεη νοοτροπία είναι ένα πηγάδι, είναι µια ρουφήχτρα, που σε τραβάει δίχως να το καταλάβεις, σε καταπίνει, προτού προλάβεις να αντιδράσεις.
Άνθρωποι της Εκκλησίας, “άγιοι” πατέρες, είµαστε παγωµένοι, είµαστε απογοητευµένοι. Οι αόρατοι ηγέτες είναι σύγχρονοι εκµεταλλευτές και δολοφόνοι, µας φέραν την “πανδηµία” του κορονοϊού, αφού µας τροµοκράτησαν και τώρα “εθελοντικά”, βίαια µας επιβάλουν και το εµβόλιο. για να µας ``σώσουν!``
Στάθηκα από απόσταση και σας κοιτάζω.
Ζήτε ή δε ζήτε;
Αυτό είναι το µεγάλο ερώτηµα που περιφέρετε στα χείλη τα δικά µας.
Αν... ναι !
Αφήστε τις κερκίδες και κατεβείτε στο στίβο για να βοηθήσετε τον κόσµο.
Τα σκοτεινά και καµουφλαρισµένα κέντρα λήψης αποφάσεων δουλεύουν ακατάπαυστα και µεθοδεύουν το έργο της κατάλυσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν την εξοντώνουν ολότελα, για να µη ξυπνήσουν τη ναρκωµένη αυτοσυνειδησία του λαού και συγκροτήσουν µέτωπο αντίστασης, απογυµνώνοντας τους δολιοφθορείς.
Όλος αυτός ο οργανωµένος συρφετός, όλη η σπείρα που ευωχείται µε το αίµα και µε τον ιδρώτα της ανθρωπότητας, δε θα µπορέσει να πετύχει στο έργο της, εάν δε χτυπήσει πρώτα την Εκκλησία, ώστε να την απωθήσει στην άκρη του ιστορικού δρόµου.
Μπορούν σήµερα οι “άγιοι” πατέρες να βοηθήσουν;
Η Εκκλησία µε τη σηµερινή ηγεσία περπατάει στις µέρες της σκιάς, τα πρόσωπα που βρίσκονται στις εµπροσθοφυλακές – εκτός ελαχίστων – είναι παραδοµένα στον επαγγελµατισµό.
Μετρήστε στα δάκτυλα των δύο χεριών σας τις προσωπικότητες που αγωνίζονται να περπατήσουν στα ίχνη του Ιησού Χριστού, να ελευθερωθούν από προσωπικά πάθη και από την κτηµοσύνη του κόσµου. Να περιφέρουν αγνή λατρεία στο Θεό και να θυσιαστούν για το έργο της καθοδήγησης του ποιµνίου τους. Πέρα από αυτούς τους ολίγους υπάρχει το χάος και αυτό διότι, για να γίνει κανείς επίσκοπος σήµερα, έχουν διαγράψει από τις θεµελιώδεις εκκλησιολογικές αρχές τους Κανόνες µε µια βάναυση µονοκοντυλιά.
Για την αρπαγή της εξουσίας αποκαλύπτεται ένα ολόκληρο δράµα, µε µηχανορραφίες, συναλλαγές, αναξιοπρεπώς κολακείες, ανεπίτρεπτες µεσολαβήσεις, χρήµα, όλα επιστρατεύονται και χρησιµοποιούνται για την κατάληψη του οχυρού που είναι η εκκλησιαστική εξουσία. Όταν τα γνωρίζεις σε πνίγει η αγανάκτηση και αλλοιώνεται η όψη σου από αηδία.
Έτσι δουλεύει µεταπολεµικά η µηχανή της ανάδειξης των επισκόπων, όλα αυτά και πολλά ακόµα που δεν γράφονται τα γνωρίζουν οι µυστικές οργανώσεις και σκοτεινές εταιρίες που ‘‘βοηθούν’’ και ελέγχουν τη ζωή του τόπου.
Αν κάποιος µιλήσει και προκαλέσει κάποια αναστολή στα σχέδιά τους και δεν είναι καθαρός, έχουν εύκολο τον εκβιασµό να τον διασύρουν, χωρίς κόπο, τον δείχνουν µε το δάκτυλό τους και το προβάλουν τα συνεργαζόµενα Μ.Μ.Ε.
Έτσι η θεοϊδρυτική Εκκλησία παγιδεύτηκε σε άφωνο υπηρέτρια των σχεδίων τους και ασήµαντος κοµπάρσος των ιδιοτελών επιδιώξεών τους.
Γι΄αυτό και δεν µπορούν
Ποιος θα µας σώσει, από τη νέα µεγάλη σκλαβιά που έρχεται;;;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου