Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ειδωλόθυτα· ένα παρελθόν καμουφλαρισμένο στο παρόν

«Ποιεῖν δίκαια καί ἀληθεύειν

ἀρεστά παρά Θεῶ μᾶλλον ἤ

θυσιῶν αἷμα» (Παρ. Σολ. 21,3)

 Διακαής πόθος των κατά καιρούς αντιχρίστων αρχόντων και των υπολοίπων πιστών ακολούθων τους, αποτελούσε η δίωξη της χριστιανικής θρησκείας και η αιχμαλωσία των οπαδών της στα «στρατόπεδα αιχμαλώτων» της ειδωλολατρίας· δηλαδή της σατανοκρατίας. Όλα τα εκατομμύρια των μαρτύρων των πρώτων χριστιανικών χρόνων μαρτύρησαν για ένα και μόνο λόγο· γιατί δεν προσκυνούσαν στα είδωλα. Γιατί δεν θυσίαζαν στα είδωλα.

Όλοι οι ειδωλολάτρες κρατούντες, μηχανεύονταν ποικίλους τρόπους προκειμένου να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, έλκοντας στην ψευδοθεΐα τους περιζήλευτους χριστιανούς. Πότε με καλοσύνη και γήινα θέλγητρα, πότε με βία και καταναγκασμό, πότε υποχθόνια και δουρειακά. Όπως και τώρα.

Κάπως έτσι το 361 ο Ιουλιανός ο Παραβάτης ο οποίος αγωνίστηκε παντοιοτρόπως για την επαναφορά των ειδωλολατρικών ηθών, προκειμένου να μολύνει τους χριστιανούς εν αγνοία τους και ειδικά σε καιρό νηστείας, για να είναι διπλό το κατόρθωμά του, έδωσε εντολή στον έπαρχο Κων/πόλεως να ραντισθούν όλα τα τρόφιμα που ήσαν εκτεθειμένα στην αγορά με αίμα ειδωλοθύτων, ώστε να μολυνθούν άπαντες με το μίασμα της ειδωλολατρίας. Εν πάσει περιπτώσει ο Θεός, δεν εγκατέλειψε τους πιστούς και δια μέσου του αρχιεπισκόπου Ευδοξίου (360-364) ματαίωσε τις μηχανορραφίες του τυράννου, δίδοντας εντολή στους χριστιανούς να μην αγοράσουν τρόφιμα από την αγορά, αλλά να φτιάξουν όλοι κόλλυβα και να τρέφονται με αυτά. Έτσι παρέμεινε αγνό το χριστεπώνυμο πλήρωμα από το μίασμα της ειδωλολατρίας.

Τα χρόνια πέρασαν· πέρασε ο πρότερος ζήλος των χριστιανών, άλλαξαν οι καιροί και τα ήθη, εισήλθαν πολλαπλά προσωπεία στην ζωή μας και κάτι πλέον που συνέβαινε στο μακρινό παρελθόν φανερά, τώρα επιτελείται υποχθόνια σατανικά και με τρόπους ύπουλους και πονηρούς. Προπάντων κάτω από μάσκες… Η φράση που πιπιλίζεται ενοχλητικά στην αγορά της ενημέρωσης είναι «δεν πειράζει, δεν είναι κακό, άλλαξαν τα χρόνια…» και όλα τα σατανικά σαλιαρίσματα με τα οποία παρέσυρε και τότε τους πρωτόπλαστους ο Διάβολος. Κάπως έτσι εδώ και χρόνια καταλήξαμε να κυοφορούνται, ενσαρκούμενα πλήρως «ειδωλόθυτα» με επίπλαστες μορφές χωρίς καν να τα εντοπίζει ούτε ο ίδιος «ο πιστός».

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και σαφείς, ένα μέγα ειδωλόθυτο αποτελεί το εγκληματικό γεγονός των εκτρώσεων. Πρόκειται κατ’ αρχάς για έγκλημα χειρίστης μορφής, που όμως η δικαιοσύνη το αφήνει ατιμώρητο και προπάντων το υποθάλπει, καθότι το νομιμοποίησε θεσπίζοντάς το δια νόμου. Μήπως κάτι ανάλογο συνέβαινε και τότε, οπότε ο Παπουλάκος εκφραζόμενος αποκαλούσε γυφτόσπιτα τους οίκους της δικαιοσύνης;

Η έκτρωση στην ουσία, αποτελεί μία «θυσία» ενός ανυπεράσπιστου όντος στον βωμό της κραιπάλης, της ασωτίας, της ξεχαλίνωτης πορνείας και εν τέλει στον βωμό του Σατανά. Κι όμως αυτά τα σύγχρονα «ειδωλόθυτα» έχουν κατακλύσει ειδικά την «χριστιανική» Ευρώπη και το αίμα αυτών των εμβρύων ή και νηπίων θα καταπνίξει κάποια στιγμή όλους τους εγκληματίες θύτες.

Επίσης η θέσπιση του πολιτικού γάμου και του παραλλήλου αυτομάτου διαζυγίου αποτελεί μία ιδιόμορφη ταυτότητα ειδωλοθύτων. Πολύ σοφισμένη και απόλυτα μελετημένη. Εφ’ όσον και τα δύο εργάζονται για την διάλυση της οικογενείας, δηλαδή την θυσία αυτής στον βωμό της σατανικής απελευθέρωσης, άρα προσβάλλοντας τον Θεό, έχουν ακριβώς την ίδια σχέση με τα πάλαι ποτέ ειδωλόθυτα.

Μιαίνονται οι άνθρωποι, τα πλάσματα του Θεού, «χωρίς να το εννοούν». Η φωνή του Σατανά όπως και τότε στον παράδεισο, αντηχεί δελεαστική και προτρέπει: «Κάνε τώρα πολιτικό γάμο, για να δικαιούσαι των οικονομικών προνομίων και των λοιπών 30 αργυρίων και μετά κάποια στιγμή, μάλλον… ποτέ, κάνεις και θρησκευτικό». Όμως ήδη έχουν μιανθεί ανεπανόρθωτα οι «νεόνυμφοι». Το δημαρχιακό συμβόλαιο, έλυσε το συμβόλαιο με τον Θεό. Αλλά η αναλγησία της σκέψεως και της ηθικής φρονήσεως οδηγεί στον ασταμάτητο ξεπεσμό και στην περιφρόνηση προπάντων του Θεού.

Και τώρα φτάνουμε στις μέρες μας, μέρες υποκρισίας και απάτης, ψεύδους και πειθαναγκασμού, στραγγαλισμού της ελευθερίας και θεμελιώσεως μιας ανεπανάληπτης στυγνής δικτατορίας. Εκμεταλεύτηκαν τον ιό οι σατανάδες για να εξυπηρετήσουν πολλαπλά σχέδια. Να εξυπηρετήσουν τα τεράστια συμπλεκόμενα κοσμικά συμφέροντα και την σκοτεινή ατζέντα κάποιων «μεγάλων αδελφών» με ορέξεις φίλαρχες. Κάποιων που κατ’ ουσίαν αντιστρατεύονται την ελευθερία του πνεύματος και του σώματος του ανθρώπου. Αυτοί οι ίδιοι τώρα έρχονται με το προσωπείο του σωτήρος και «χαρίζουν» εμβόλια για ίαση σωματική (;) (την ψυχική που έπληξαν την αφήνουν) και ισχυροποίηση του αμυντικού συστήματος του ανθρωπίνου οργανισμού με προϋπόθεση να ξαναγυρίσει ο άνθρωπος «εξοπλισμένος» πλέον, στην πρότερη αμαρτωλή ζωή του.

Βάσει όμως σοβαρών ανακοινώσεων από αρμοδίους φορείς «χωρίς μάσκα» (afistemenaziso.gr10/1/21) τονίζεται ότι τα περισσότερα εμβόλια COVID19 κάνουν χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα. Δεν θα μπορούσαν δηλαδή να στηριχθούν σ’ άλλες διαθέσιμες ηθικές εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγή αναλόγων εμβολίων; Πρέπει οπωσδήποτε να επισημοποιήσουν ότι ο άδικος θάνατος του εμβρύου έχει κάποια σκοπιμότητα και κάποιο στοιχείο κοινωνικής προσφοράς; Άρα, δεν είναι άδικος.

Όλοι αυτοί, που έρχονται να κατηγορήσουν αυτές τις αντιλήψεις για θρησκοληψία και στέρηση ευρύτητος πνεύματος, καθότι ο λήπτης του εμβολίου δεν ευθύνεται σε τίποτα για τα πρότερα, μας θυμίζουν την νίψη χειρών του Πιλάτου και την φαρισαϊκή υποκρισία της εποχής του Χριστού.

Οι ανωτέρω καθότι είναι τυφλοί και στα μάτια και στην καρδιά, ας ταπεινωθούν στον πραγματικό σωτήρα Χριστό και ας δεχθούν την ίαση που δέχτηκε ο εκ γενετής τυφλός. Το φάρμακο του είναι απλό· θα αναμείξει το θεϊκό σάλιο του με το χώμα της δημιουργίας του Θεού πατέρα και θα επιχρίσει με τον δημιουργηθέντα πηλό τα όμματά τους. Αμέσως θα ανοίξουν τα μάτια τους…

 Αρίσταρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου