Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Το έργο του Αγίου μας,συνεχίζεται...


  Ως νέοι της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης, τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου, δοξάζουμε τον υπέροχο Θεό, για το μεγάλο δώρο που μας έχει προσφέρει και εννοούμε βεβαίως την Χριστιανική Καταφυγή του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
  Η Καταφυγή αποτελεί το σπίτι, την οικογένεια, το καταφύγιό μας. Εκεί ζούμε και βιώνουμε το μεγαλείο της εν Χριστώ ενότητας και σύναξης. Εκεί, ερχόμαστε περισσότερο κοντά με τον πλησίον μας και κατ΄επέκταση με τον ίδιο τον Θεό.
  Αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο, είναι ότι βλέπουμε, ότι το έργο του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, συνεχίζεται. Ναι, συνεχίζεται μέσα από τα χέρια, το στόμα, την κίνηση, των νέων παιδιών του, οι οποίοι τον παρακαλούν να τα τακτοποιήσει όλα Εκείνος.
  Μέσα στην ζοφερή εποχή που ζούμε, όπου η αγάπη έχει ψυγεί, η Χριστιανική Καταφυγή έρχεται να αποδείξει, ότι δεν χάθηκε η Ελπίδα, Ζει Κύριος ο Θεός, υπάρχουν ακόμα εστίες Αληθινής Αγάπης.
  Εκ βάθους ψυχής,σας προτρέπουμε όλους, να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες της Χριστιανικής Καταφυγής μας και να προτρέψετε και τα παιδιά σας, να κάνουν το ίδιο. Πιστέψτε μας, ΑΞΙΖΕΙ....
                                    Με πολλή εν Χριστώ Αγάπη.
      Πτυχιούχοι και Φοιτητές, διαφόρων σχολών της Θεσσαλονίκης.
                                Τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου.