Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Άγιοι: τα δώρα του Θεού για τον πονεμένο άνθρωπο!



  Χιλιοδοξασμένο να ειναι το όνομα του Χριστού μας. Σήμερα, με την χάρη της Παναγιάς, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα, παραμονής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά, στον Άι Γιώργη Πανοράματος. Τα συναισθήματα που αισθάνεται κανείς, προσκυνώντας τον Άγιο, ειναι συγκλονιστικά, απερίγραπτα, υπέροχα.
  Πολύς κόσμος πέρασε και σήμερα για να προσκυνήσει και να ικετεύσει, τον Άγιο της Αγάπης, να θεραπεύσει τις ασθένειες και τον πόνο του. Άνθρωποι απλοί, γνήσιοι. Εισέρχονται στον Ναό απογοητευμένοι, απεγνωσμένοι και αφού προσκυνήσουν τον υπέροχο Άγιο εξέρχονται χαρούμενοι, με μιά κρυφή Ελπίδα και Πίστη, οτι ο Άγιος, θα κάνει για ακόμη μια φορά το Θαύμα του και θα τους χαρίσει την πολυπόθητη υγεία, ψυχική και σωματική.
   Χάρη στον Άγιο, ο Άι Γιώργης μας, αυτές τις ημέρες, έχει καταστεί μια Κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Ειλικρινά ευγνωμονούμε, με ολη μας την ψυχή, τον Λατρεμένο μας Χριστό, για αυτο τό Δώρο που έχει χαρίσει στον σύγχρονο Άνθρωπο και εννοούμε βεβαίως τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, Αρχιεπίσκοπο και Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τον Θαυματουργό. Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν. Το ταξίδι μας, με τον Άγιο, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την Δευτέρα το βράδυ, οπου θα αναχωρήσει. Σας καλούμε όλους να έρθετε, με πολυ αγάπη, συμπόνοια και νοιάξιμο. Χαίρετε.

Με πολλή, εν Χριστώ, Αγάπη!
Ένας νέος, υπηρέτης του Αγίου Λουκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου