Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Κυριακή 18 Μαρτίου: Πασχαλινό παζάρι της καρδιάς!


Για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες
   Κι ενώ έχουμε ακόμα στο στόμα μας τις ευχές για την καλή χρονιά-μαζί με μυρωδάτη βασιλόπιτα-, όχι απλώς διανύουμε την Σαρακοστή (διότι σοφά αναρωτιέται ρητορικά ο λαός: “λείπει ο Μάρτης απ΄την Σαρακοστή;”), αλλά οδεύουμε ολοταχώς προς το Πάσχα!

  Αυτή η ξεχωριστή περίοδος εντονότερου πνευματικού αγώνα, νηστείας και προσευχής, ας συνοδεύεται και με έργα ευποιΐας και μεγαλύτερη διάθεση φιλανθρωπίας, που μας ενώνει με τους συνανθρώπους μας όσο τίποτε άλλο.
  Μία ιδιαίτερη ευκαιρία έμπρακτης εκδήλωσης αγάπης είναι και το πασχαλινό παζάρι, που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, για να βοηθήσει τα καρδιοπαθή παιδιά, αλλά και να στηρίξει το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.
  Το παζάρι μας θα φιλοξενηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 18 Μαρτίου, 9-12 το πρωί.
  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε!

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ
«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
 
Αρ. Μητρώου 29379
Αρ. Πρωτ 136
Αθήνα, 8 Μαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Πρόσκληση στο πασχαλινό παζάρι της καρδιάς!
  O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η Αγία Σοφία» δημιουργήθηκε για να στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειές τους, και αγωνίζεται για την προάσπιση και εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του ΕΣΥ στη χώρα μας, του «Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».
  Αυτό το μοναδικό Κέντρο λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα καρδιοπαθή παιδιά, χωρίς διακρίσεις, χάρη στην πείρα του ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού, με αποτελέσματα εφάμιλλα διεθνών προδιαγραφών, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Είναι δε το μόνο που εδράζεται και λειτουργεί μέσα σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο.
  Για την κάλυψη των αναγκών, τόσο των καρδιοπαθών παιδιών όσο και του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει φιλανθρωπικό παζάρι την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, 9-12 το πρωί.
  Η παρουσία σας θα στηρίξει την προσπάθειά μας! η Πρόεδρος η Γραμματέας Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη Παναγιώτα Δούναβη
τηλ. επικοινωνίας 6939392314

Δεστούνη 6, 11143 Αθήνα. Τηλ: 6939392314, Fax: 2102010722
info@pedocardio.gr, www.pedocardio.gr
http://www.pedocardio.gr/