
Σήμερα τελευταία μερα για την εθελοντική παραλαβή του ΠΑ χιλιάδες πολίτες έτρεξαν στα ΚΕΠ για να προλάβουν να τον πάρουν μήπως τελειώσει για να μπορούν να παίρνουν μισθούς συντάξεις ιατρικές συνταγές κ λ.π.Τετοια αλητεια από τα πουλημένα δημοσιογραφικα καθάρματα που εκβίασαν τον κόσμο με τον φόβο αυτο τις τελευταίες μέρες δεν ξανάγινε ούτε με τον covid-19.
Αλλά ας το εξηγήσουμε για όσους μας διαβάζουν και σκέφτονται ακόμα λογικά και ψυχραιμία και βεβαίως δεν εκβιάζονται από μια διεφθαρμένη κυβέρνηση όπως είναι αυτή του βρωμερού καθεστωτος Μητσοτάκη.
1.Το ΠΔ 40/2025 στο άρθρο 8 Παρ 2 αναφέρει επί.λεξει «Μέχρι και 12 μήνες από την δημοσίευση του παρόντος (δηλ μέχρι 5/5/2026) δύναται να εξακολουθούν να εφαρμόζονται από τους φορείς του δημοσίου τομεα οι διαδικασίες επαλήθευσης της ταυτότητας των Φ.Π μέσω ταυτοποίησης με ΑΦΜ ΑΜΚΑ και ΑΔΤ και η προθεσμία αυτή μπορεί να παρατείνεται μέχρι και 12 ακόμη μήνες».Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε δημόσια υπηρεσία που θά πάμε και μας ρωτούν αν έχουμε λάβει τον ΠΑ πρέπει να λέμε ΟΧΙ ακόμα και αν μας στάλθηκε σε κάποιο email η κινητο τηλ εφ όσον όμως δεν τον ενεργοποίησαμε.Και τότε θα δίνουμε το παλιό ΑΦΜ μας η το ΑΜΚΑ μας η το ΑΔΤ μας μας.για καθε συναλλαγή μας μεχρι 5/5/2026.
2.Αρα από που βγαίνει το συμπέρασμα που το κρατικό κανάλι και τα πουλημένα συστημικά μεσα λένε ψευδώς ότι οι πολίτες δεν θα μπορούν απο αύριο να συναλλάσσονται και να είναι αποκλεισμένοι από όλα; εάν δεν πάρουν τον ΠΑ; Από πουθενά. Ειναι μια μεγάλη εξαπάτηση κατ εντολήν της κυβέρνησης.
3.Όμως φίλοι μου επειδή η ηλιθιότητα μεγάλου μέρους του πληθυσμού έχει κτυπησει κόκκινο μην έχετε ελπίδες ότι αυτός ο λαός θα ξυπνήσει κάποτε και θα αντισταθεί. Βαδίζουμε με φορά στον γκρεμό και μόνο όταν πέσουμε θα ξυπνήσουμε και θα καταλάβουμε πως αφήσαμε μια εγκληματική συμμορία μαφιόζων να μας εκβιάζει με κάθε τρόπο για να πετύχει να μας αλυσοδέσει ισοβίως για να πετύχει τους ανομους νεοταξικους στοχους της επιβολής καθεστώτος περιορισμού σε πόλεις των 15 Χιλ/ρων τύπου Κίνας. Και οσοι ηλιθιοι προσέλθετε αλλά μη ρωτάτε τα αυτονόητα για το ίδιο θέμα γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω.